پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ آذر ۱۳۸۶، ۱۳:۵۱

رئیسی در "یکی از همین روزها" بازی می‌کند

رئیسی در "یکی از همین روزها" بازی می‌کند

فیلم تلویزیونی "یکی از همین روزها" به کارگردانی راما قویدل و بازی نیما رئیسی برای گروه فیلم و سریال شبکه تهران مراحل تصویربرداری را سپری می‌کند.

قویدل که نخستین تجربه فیلم بلندش را با "یکی از همین روزها" تجربه می‌کند، به خبرنگار مهر گفت: "یکی از دلایلی که من را برای کارگردانی این فیلم ترغیب کرد، فیلمنامه آن در ژانر معمایی بود. طرح اصلی فیلمنامه را بهروز مفید تهیه‌کننده پروژه ارائه داد و مهدی شیرزاد و حسین ترابی‌نژاد فیلمنامه را نوشتند. کامبوزیا پرتوی مشاور فیلمنامه و مشاور کارگردان است."

وی در ادامه افزود: "با توجه به اینکه خودم نیز دستی در نوشتن دارم، فکر نمی‌کردم وقتی بخواهم اولین فیلم بلندم را بسازم روی فیلمنامه دیگری کار کنم، اما ما برای تقویت فیلمنامه با حضور پرتوی، نویسندگان، رئیسی و پرویز پورحسینی جلسات مختلفی داشتیم. البته زحمات نویسندگان جوان این پروژه را نادیده نمی‌گیرم، اما سعی کردیم تبادل نظر داشته باشیم."

قویدل خاطرنشان ساخت: "رئیسی نقش اول این فیلم را بازی می‌کند و پورحسینی، علی دهکردی، شبنم قلی‌خانی و ... دیگر بازیگران آن هستند. با اینکه بازیگران این فیلم درگیر پروژه‌های دیگر بودند و به مشکل خوردیم، اما با هماهنگی مشکلات برطرف شد. هم اکنون در بندرانزلی مشغول ضبط هستیم و بخش‌هایی از "یکی از همین روزها" هم در تهران ضبط می‌شود."

در خلاصه داستان فیلم تلویزیونی "یکی از همین روزها" آمده: فکر می‌کنیم یکی از همین روزها مرگ از راه می‌رسد. نمی‌دانیم در اشتباهیم و مرگ ما از زمانی که ما زاده شده‌ایم با ماست و زندگی ما که طول‌اش از مرگ ما کوتاهتر است، بخشی کوچک از همان میرایی ماست. ما یکی از همین روزها مرگ‌مان را درک خواهیم کرد.

کد خبر 604764

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha