۳۰ آذر ۱۳۸۶، ۱۳:۲۷

عملیات ساخت فرودگاه سقز با 10 درصد پیشرفت در حال پیگیری است

سنندج - خبرگزاری مهر: مجری طرح احداث فرودگاه سقز از پیشرفت 10 درصدی احداث این فرودگاه خبر داد.

رحمت الله حکیمی در حاشیه بازدید استاندار و هیئت همراه از روند اجرایی این فرودگاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عملیات اجرایی فرودگاه سقز که در شهریور ماه سال جاری آغاز شده بود تاکنون با 10 درصد پیشرفت فیزیکی مواجه بوده است.

وی ادامه داد: اعتبار ساخت فرودگاه سقز از محل مصوبات سفر استانی هیئت دولت تامین شده و قرار است ظرف مدت دو سال به بهره برداری کامل برسد.

مجری طرح فرودگاه سقز با اشاره به میزان اعتبار اختصاص داده شده برای ساخت این پروژه عنوان کرد: برای بهره برداری کامل از این پروژه به 400 میلیارد ریال اعتبار نیاز است که خوشبختانه تا این بخش از ساخت فرودگاه با کمبود اعتبار مواجه نبوده ایم.

حکیمی اظهار داشت: طول این فرودگاه در مراحل اولیه ساخت، دو هزار و 250 متر بود که اکنون با توجه به نیاز منطقه به سه هزار و 250 متر افزایش یافته است همچنین عرض آن نیز از 30 متر به 45 متر افزایش داشته است.

وی در مورد توسعه و افزایش طول باند فرودگاه سقز نیز عنوان کرد: در ابتدا قرار بود که هواپیمای اف 28 از این فرودگاه استفاده نماید اما با توجه به اینکه این نوع محصول از رده خارج شده است در نتیجه نیاز بود برای استفاده از هواپیمای بزرگتر طول باند و عرض فرودگاه توسعه پیدا کند.

کد خبر 607344

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha