مهندس هادی حیدر زاده در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: شمار خودرو در شهر تهران و در کل کشور زیاد نیست بلکه معابر موجود تناسبی با وضعیت فعلی ندارند به طوریکه معابر شهر تهران با تردد بیش از 5/1 میلیون خودرو در آن تنها برای تردد 750 هزار خودرو مناسب است.
رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران افزود: در حال حاضر در کشور آلمان بیش از 40 میلیون خودرو تردد می کنند که این میزان در کشور عربستان حدود 5/11 میلیون خودرو است و در حالیکه در کل کشور ما حدود 5/6 میلیون خودرو تردد می کنند.
وی وسائل نقلیه را عامل اصلی آلودگی هوا دانست و تأکید کرد: توسعه مترو، افزایش ظرفیت اتوبوسرانی ، توسعه خطوط ویژه و در کل توسعه حمل و نقل عمومی به عنوان راه حل قطعی مشکل آلودگی هوا مطرح است که تأثیر مستقیم بر کاهش استفاده از خودروهای شخصی و کاهش بار ترافیک خواهد داشت.
مشاور شهردار تهران، توسعه حمل و نقل عمومی را راه حلی بلند مدت دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت های موجود، توسعه حمل و نقل عمومی زمان بر است و در این بین مدیریت تقاضای سفر به عنوان راه حل کوتاه مدت می تواند سفرهای درون شهری را کاهش قابل ملاحظه ای بدهد.
حیدرزاده با غیر ضروری دانستن بسیاری از مسافرتهای درون شهری تصریح کرد: توسعه IT ، فرهنگسازی و ایجاد شبکه کارآمد حمل و نقل عمومی موجب می شود شهروندان به جای استفاده از خودروی شخصی برای کارهای روزمره خود از امکانات ایجاد شده استفاده کنند.
نظر شما