پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۹ دی ۱۳۸۶، ۹:۴۷

بروجردی در واکنش به ترور بوتو؛

تربیت شدگان آمریکا عامل حرکتهای تروریستی در منطقه هستند

تربیت شدگان آمریکا عامل حرکتهای تروریستی در منطقه هستند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به ترور بی نظیر بوتو گفت: امروز تربیت شدگان آمریکا به عنوان عامل حرکتهای تروریستی در منطقه عمل می کنند.

علاء الدین بروجردی در گفتگو با خبرنگار مهر با محکوم کردن ترور بی نظیر بوتو اظهار داشت: واقعیت این است که از بنیان گذاران حرکت های تروریستی در منطقه، آمریکایی ها هستند.

وی افزود: آمریکا در دوران اشغال خاک افغانستان توسط اتحاد جماهیر شوروی، القاعده و بن لادن را برای مقابله با شوروی ها تربیت کرد ولی امروز این تربیت شدگان آمریکا به عنوان عامل حرکت های تروریستی در منطقه حتی علیه خود آمریکا عمل می کنند.

بروجردی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه آمریکایی ها امروز کار مشابهی را در عراق انجام می دهند و دهها هزار فرد غیر مسئول را تسلیح می کنند، پیش بینی می شود در آینده نیز شاهد موج گسترده تر حرکت های تروریستی در منطقه باشیم که مسئولیت آن بر عهده آمریکا خواهد بود.

نماینده ملت در مجلس، همچنین در خصوص وضعیت انتخابات پارلمانی پاکستان و تاثیر ترور بی نظیر بوتو بر روند این انتخابات عنوان کرد: به نظر می رسد که نتیجه انتخابات پارلمانی پاکستان بستگی به شرایط این کشور در آن مقطع زمانی دارد.

وی با اشاره به نا آرامی های موجود در پاکستان یادآور شد: برگزاری انتخابات نیازمند یک شرایط آرام و بدون تشنج است.

کد خبر 612794

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha