پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۳:۲۹

در گفت‌وگو با مهر مطرح شد؛

چرایی برگزاری همزمان سه کنگره گوارش و کبد/ وضعیت شیوع هپاتیت

چرایی برگزاری همزمان سه کنگره گوارش و کبد/ وضعیت شیوع هپاتیت

دبیر اجرایی همایش گوارش و کبد، درباره چرایی برگزاری همزمان سه همایش آندوسکوپی‌های پیشرفته، هپاتیت و بیماری‌های گوارش و کبد، توضیحاتی داد.

سیدامیر پاشا طبائیان فوق تخصص گوارش و کبد، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: دومین همایش آندوسکوپی‌های پیشرفته، دهمین همایش هپاتیت تهران و سومین همایش جامع گوارش و کبد، همزمان در مرکز همایش‌های رازی در سه سالن موازی برگزار شد.

وی افزود: هر ساله این کنگره‌ها در حال انجام هستند و هر کدام هدف جداگانه‌ای را برای خودشان دارند و گروه مخاطبین‌شان متفاوت است.

طبائیان ادامه داد: همایش آندوسکوپی‌های گوارش که توسط انجمن علمی آندوسکوپی‌های گوارش ایران برگزار می‌شود، مخاطبین آن پزشکان فوق تخصص گوارش و کبد هستند و هدفش گسترش انجام آندوسکوپی‌های پیشرفته است.

وی در توضیح آندوسکوپی‌های پیشرفته، گفت: ما در حال حاضر خیلی از مواردی که قبلاً به صورت جراحی باز انجام می‌شد را می‌توانیم توسط آندوسکوپی انجام بدهیم و همچنین تشخیص ضایعات پیش سرطانی یا قبل از بدخیمی را با روش‌های جدید تشخیصی توسط آندوسکوپی تشخیص داده و توسط همان آندوسکوپی هم درمان کنیم.

دبیر اجرایی همایش ادامه داد: کنگره هپاتیت نیز دهمین سال است که برگزار می‌شود که شامل هپاتیت‌های ویروسی و غیرویروسی است.

وی افزود: ما در بحث هپاتیت B و C که هپاتیت‌های ویروسی هستند دستاوردهای خیلی خوبی داشتیم، هپاتیت C شیوع نیم درصد در کشور دارد، هپاتیت B شیوع ۱.۲ درصد دارد، دسترسی مردم به صورت رایگان برای درمان هپاتیت C اتفاق افتاده و ما انتظار داریم خیلی زود جشن ریشه‌کنی هپاتیت C را در کشور داشته باشیم.

طبائیان گفت: در بحث هپاتیت B واکسیناسیون از سال ۱۳۷۰ اتفاق افتاده و از آن موقع در واکسیناسیون روتین نوزادان قرار گرفته و کسانی که بعد از این تاریخ به دنیا آمدند ایمن هستند و دیگر دچار هپاتیت B نمی‌شوند. افرادی که قبل از این زمان به دنیا آمدند و دچار هپاتیت B شدند را ما می‌توانیم به وسیله دارو کنترل کنیم ولی درمان قطعی وجود ندارد، اما می‌توانیم هپاتیت B را کنترل کنیم.

وی افزود: کنگره دیگر هم سومین دوره همایش گوارش و کبد است، ۲۵ درصد جامعه بیماری‌های گوارشی با شدت‌های مختلف دارند برای همین ۲۵ درصد جامعه که درگیر بیماری‌های گوارشی است نیاز هست که سالانه داروها و درمان‌ها و مطالب جدید برای فوق تخصصی‌های گوارش، متخصصین داخلی و کسانی که در این حوزه فعالیت دارند به اشتراک گذاشته شود. با این هدف این همایش گوارش و کبد هم به صورت سالانه در حال برگزاری است و ما هر سه کنگره را در کنار هم داریم و پزشکان بر اساس اینکه کدام مطلب را بیشتر نیاز دارند، می‌توانند در سالن‌ها حضور داشته باشند و استفاده خودشان را از این کنگره ببرند.

کد خبر 6143274

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha