پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ دی ۱۳۸۶، ۱۷:۵۱

مراسم تقدیر از بازنشستگان سازمان ثبت اسناد برگزار می شود

اولین مراسم تقدیر از بازنشستگان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به مناسبت پانزدهم دی ماه روز خانواده و تکریم بازنشستگان با حضور حسینعلی امیری معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد املاک کشور برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیاوش یعقوبی مدیرکل روابط عمومی سازمان ثبت اسناد کشور با اعلام این خبر گفت: تقدیر از تلاشها و کوششهای صادقانه بازنشستگان و تکریم و پاسداشت خدمات آنها یکی از مهمترین وظایف درون سازمانی است که از اهمیت زیادی برخوردار بوده و این موضوع یکی از موارد مورد تاکید حسینعلی امیری معاون محترم قوه قضائیه و ریاست سازمان ثبت اسناد و املاک کشور است.

در پیام دعوت اداره کل روابط عمومی خطاب به پیشکسوتان سازمان آمده است: ما همچنان با هم هستیم و شما چون دیروز برای سازمان ارزشمند هستید.

شایان ذکر است این مراسم با حضور بیش از 100 نفر از بازنشستگان سازمان ساعت 9 صبح روز شنبه پانزدهم دی ماه در محل سالن اجتماعات با حضور ریاست، معاونین و مدیران کل سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار می شود.

کد خبر 614529

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha