پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ تیر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۱

معاون دادگستری اردبیل خبر داد؛

ایجاد سازش در پرونده ۹۷۰ میلیون تومانی در اردبیل

ایجاد سازش در پرونده ۹۷۰ میلیون تومانی در اردبیل

اردبیل_معاون قضائی دادگستری کل استان اردبیل گفت: در راستای پویش «به عشق امام حسین(ع) می بخشم» سازش در پرونده ۹۷۰ میلیون تومانی در اردبیل انجام شد.

حجت الاسلام سیدحسین علوی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه یکی از جلوه‌های عاشورای حسینی و یکی از فضائل اخلاقی ائمه اطهار (ع) بخشش و عفو است، اظهار کرد: نهضت حسینی (ع) مبتنی بر عفو، گذشت و دوری از رویکردهای انتقام جویانه است.

وی خاطرنشان کرد: شخصی که از حق مسلم خود گذشت می‌کند هم نزد خداوند پاداش دارد و هم سبب گسترش فضیلت اخلاقی گذشت در جامعه می‌شود که در همین راستا شوراهای حل اختلاف و ستاد صبر استان اردبیل به عنوان نهادی در راستای گسترش فرهنک صلح، سازش و بخشایش توانسته اند اقدامات ارزشمندی انجام دهند.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان اردبیل با اشاره به اینکه شوراهای حل اختلاف با اجرای پویش‌های معنوی و استفاده از متنفذین پرونده‌هایی را که به این نهادها وارد می‌شوند را با سازش مختومه می‌کند، گفت: پرونده‌ای مالی به ارزش ۹۷۰ میلیون تومانی به شعبه ۳۲ شورای حل اختلاف شهرستان اردبیل برای سازش ارجاع شد که نهایتاً با برگزاری چندین جلسه صلح و سازش و میانجی گری توسط اعضای پرتلاش این شعبه زمینه برای صلح و سازش فراهم شد.

حجت الاسلام علوی بیان کرد: خواهان پرونده از کل مبلغ ۹۷۰ میلیون تومانی به عشق امام حسین (ع) گذشت کرد و این پرونده در شورای حل اختلاف اردبیل مختومه شد.

کد خبر 6171012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ۰۸:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۲
      0 0
      چرا به امام حسین وصل میکنید.حتما پول مفت بوده بخشیده