پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۳:۴۶

در سالروز ولادت پیامبر اسلام (ص)؛

جمعی از طلاب حوزه علمیه قم توسط مراجع تقلید معمم شدند

جمعی از طلاب حوزه علمیه قم توسط مراجع تقلید معمم شدند

قم- همزمان با سالروز ولادت پیامبر اسلام (ص) و امام صادق (ص)، جمعی از طلاب حوزه علمیه قم توسط مراجع تقلید شیعیان ملبس به لباس روحانیت و معمم شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم عمامه‌گذاری جمعی از طلاب حوزه علمیه قم پیش از ظهر شنبه همزمان با سالروز ولادت پیامبر اسلام (ص) و امام صادق (ص) در دفاتر مراجع عظام تقلید شیعیان برگزار شد.

شماری از طلاب جوان حوزه علمیه قم به دست مراجع عظام تقلید آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی و جوادی آملی ملبس به لباس روحانیت شدند.

در این آیین جمعی از مسوولان حوزه‌های علمیه حضور داشتند و مداحان و ذاکران اهل بیت (ع) به مدیحه سرایی پرداختند.

در بین طلابی که در روز ولادت پیامبر اسلام (ص) و امام صادق (ص) لباس روحانیت به تن کردند، جمعی از طلاب غیر ایرانی و از ملیت‌های مختلف نیز حضور داشتند.

مراجع عظام تقلید شیعیان در آیین عمامه گذاری جمعی از طلاب حوزه‌های علمیه قم پوشیدن لباس سربازی امام زمان (عج) را به آنان تبریک گفتند.

کد خبر 6231622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha