پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۰

عراقچی:

وضعیت انسانی غزه بسیار اسفبار است

وضعیت انسانی غزه بسیار اسفبار است

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان این که وضعیت انسانی غزه بسیار اسفبار است، گفت: جامعه بین‌الملل و شورای امنیت باید با این وضعیت مقابله کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، «سید عباس عراقچی» روز یکشنبه در مطلبی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «در نخستین روز حضور در نیویورک با همتایانم از کویت، کوبا و بحرین دیدار و گفت‌وگو کردم؛ علاوه بر بررسی تحولات بین‌المللی و منطقه‌ای، توسعه همکاری‌ها و روابط دوجانبه مورد تاکید قرار گرفت.

وی افزود: همچنین در دیدار نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه، دبیرکل شورای همکاری خلیج‌فارس، هماهنگ کننده سازمان ملل در امور بازسازی و کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه، و رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، بر ضرورت مقابله با سیاست‌های جنگ‌طلبانه رژیم صهیونیستی در غرب آسیا به‌عنوان تهدید جدی و فوری امنیت بین‌المللی تاکید کردم. نکته مشترک در همه نشست‌ها، اذعان طرفین به شکست سیاست‌های شرورانه صهیونیست‌ها بود.

وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: وضعیت انسانی غزه بسیار اسفبار است. جامعه بین‌الملل و شورای امنیت باید با این وضعیت مقابله کند؛ متأسفانه با سیاست‌های دوگانه کشورهای غربی، تاکنون شاهد تمسخر جایگاه حقوق بین‌الملل و ارزش‌های مشترک بشری از سوی رژیم صهیونیستی بوده‌ایم.

وی اضافه کرد: دیپلماسی چندوجهی و رایزنی‌ها برای پیگیری منافع ملی و جلب توجه جامعه جهانی جهت مهار ماشین جنایت و کشتار رژیم‌صهیونیستی در منطقه، با حضور دکتر پزشکیان، رئیس جمهور محترم کشورمان، استمرار پیدا خواهد کرد.»

کد خبر 6232870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha