پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۷:۱۶

استاندار قم عنوان کرد؛

وضعیت مطلوب قم در موضوع وقوع جرم در فضای مجازی

وضعیت مطلوب قم در موضوع وقوع جرم در فضای مجازی

قم- استاندار قم گفت: قم نسبت به دیگر استان‌های کشور در مساله پیشگیری و مبارزه به جرائم فضای مجازی در وضعیت مطلوب تری قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد آقامیری بعد از ظهر شنبه در آئین افتتاح ساختمان جدید پلیس فتا استان قم اظهار کرد: امنیت کشور مرهون خدمات و از خود گذشتگی عوامل فراجا است.

استاندار قم بیان کرد: قم نسبت به دیگر استان‌های کشور در مساله پیشگیری و مبارزه به جرایم فضای مجازی در وضعیت مطلوب‌تری قرار دارد.

وی ابراز کرد: در کشور باید با توجه به پیشرفت دنیا و توسعه علمی شاهد تحولات فناورانه و گسترش فضای علمی باشیم.

استاندار قم ابراز کرد: کشور با توجه به پیشرفت‌های خارق العاده علمی و رویش هوش مصنوعی باید در این مقولات گام بردارد، چراکه آینده نیز به این سو سوق پیدا خواهد کرد.

آقامیری گفت: قانون بایستی در مقابل جرایم فضای مجازی و سو استفاده از فناوری‌های روز دنیا بایستد و جرم انگاری این عرصه‌ها را مورد بررسی قرار دهد.

وی ادامه داد: فضای مجازی با فضای حقیقی مشابه است ولی ساختار آن فرق می‌کند ضمن اینکه بایستی با مهار این فضا، جلوی وقوع جرایم گرفته شود.

استاندار قم خاطرنشان کرد: از ایجاد کلاهبرداری‌ها و ارسال پیامک‌هایی در این راستا باید جلوگیری شود تا فضای مسموم در جامعه حاکم نشود.

کد خبر 6262045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha