به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام عباس اسکندری ظهر شنبه در جلسه کمیته علمی مسابقات ملی معارف قرآن کریم و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه که در اداره اوقاف شهرستان قم برگزار شد، اظهار کرد: کارهای بسیاری در این زمینه انجام شده ولی هنوز کارهای بسیاری هم مانده که باید به آنها بپردازیم.
مدیرکل اوقاف استان قم بیان کرد: کمیته علمی و محتوایی، قلب تپنده مسابقات قرآنی است که شرایط را به گونهای فراهم میکند که تأثیرگذاری بیشتری را شاهد باشیم.
وی با بیان اینکه هزینههای زیادی برای این مسابقات میشود و نیروی انسانی متعددی هم درگیر کار هستند، گفت: طی دو سال گذشته، مسئولان استانی و اجرایی چندان کمکی نکردند و حتی حوزه علمیه هم توقع ما را آن طور که باید برآورده نکرد به همین دلیل در سال جاری حرکتی را شروع کردهایم که شامل ارتباط با شخصیتهای حوزوی و استانی بوده و به این ترتیب درصدد غنای محتوایی و اجرایی مسابقات معارفی قرآن کریم در استان قم باشیم.
حجت الاسلام اسکندری ادامه داد: اگر حرکتی جدید در مراحل اولیه نتواند خود را نشان دهد، در مراحل بعدی راه به جایی نمیبرد بنابراین درصددیم که در همین دو و سه سال اول، بتوانیم قم را به عنوان میزبانی شایسته نشان داده و اشتیاق جوانان و طلاب برای شرکت در این مسابقات را افزایش دهیم.
مدیرکل اوقاف استان قم تصریح کرد: باید از همه ظرفیتها برای درگیر کردن مسئولان استانی و همچنین استقبال جوانان و اقشار مختلف از این مسابقات استفاده کنیم.
وی خاطرنشان کرد: موضوعات مربوط به این مسابقات باید اولویتبندی شده و بر اساس نیازهای جامعه، مسائل به روز مطرح شوند چون هدف صرفاً برگزاری مسابقه نیست بلکه غرض اصلی، ایجاد شور و اشتیاق نسبت به فهم قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در سطح جامعه و موجآفرینی در این زمینه است.
نظر شما