۱۳ بهمن ۱۳۸۶، ۸:۱۰

وزیر دفاع: اجازه نمی‌دهیم امنیت خلیج فارس و تنگه‌هرمز به خطر افتد

وزیر دفاع: اجازه نمی‌دهیم امنیت خلیج فارس و تنگه‌هرمز به خطر افتد

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به تلاش آمریکا برای معرفی ایران به عنوان تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه گفت: نیروهای مسلح و مقتدر ایران هیچ نیرویی را در سطح منطقه تهدید نمی کنند اما در صورت مواجه به هر گونه تهدید آن را به شدت و با قاطعیت پاسخ خواهند داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار نجار در جمع فرماندهان نظامی و انتظامی استان بوشهر با تبیین اهمیت آبراه استراتژیک خلیج فارس و نقش آن در اقتصاد منطقه و جهان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران، به هیچ نیروی فرامنطقه ای اجازه نخواهیم داد، امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز را به مخاطره بیندازد.

وزیر دفاع آمادگی نیروی مسلح مستقر در منطقه بوشهر را ستود و گفت: روحیه عاشورایی نیروهای مسلح و آمادگی بالای مدافعان حریم میهن اسلامی همچون سدی محکم پاسخگوی هر نوع تهدیدی می باشد.

سردار نجار با بیان اینکه دور دوم سفرهای استانی هیئت دولت علاوه بر تسریع در اجرای هر چه سریع تر مصوبات دور اول سفرهای استانی، گفت: حضور در مراکز استان و شهرستان ها و ارتباط با تعامل با مردم، عزم مسئولان را برای خدمت رسانی بیشتر صد چندان می کند.

وزیر دفاع استان بوشهر را استانی با قابلیت ها و ظرفیت های فراوان اقتصادی، صنعتی، صیادی، کشاورزی و گردشگری و با اهمیت از حیث دفاعی و امنیتی توصیف کرد.

کد خبر 631094

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha