به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الخلیج، در پی حمله مسلحانه اخیر به سفارت رژیم اشغالگر قدس در نواکشوت - پایتخت موریتانی- بیشتر گروه های سیاسی موریتانی از جمله گروه های مخالف دراین کشورخواستار قطع با تل آویو شدند.
"جمیل منصور" رئیس جناح اصلاح در پارلمان موریتانی دراین باره گفت : زمان آن فرا رسیده است که موریتانی با سفارت اسرائیل و خشونت طلبی خداحافظی کند و درموریتانی برای اسرائیل و خشونت، جایی وجود ندارد.
وی درادامه با تاکید برقطع روابط نواکشوت با تل آویو، خواستار برکناری دولت فعلی این کشور به سبب برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی شد.
ازسوی دیگرحزب تجمع ملی برای اصلاح و پیشرفت اسلامی موریتانی با صدوربیانیه ای ضمن محکوم کردن هر گونه اقدام مسلحانه و خشونت آمیز، خواستار قطع روابط نواکشوت با تل آویو شد.
موریتانی یکی از سه کشور عربی است که ازسال 1999 با اسرائیل روابط دیپلماتیک برقرارکرد. مصر و اردن هم دوکشور دیگر عربی هستند که درحال حاضر با رژیم صهیونیستی رابطه دیپلماتیک دارند.
جمعه 12 بهمن افراد مسلح با سلاحهای اتوماتیکی به ساختمان سفارت رژیم صهیونیستی درنواکشوت حمله کردند و پس از تیراندازی نیروهای حفاظت ساختمان سفارت پا به فرارگذاشتند.
دراین درگیری سه فرانسوی که درنزدیکی سفارت مستقر بودند، زخمی شدند.
این درحالی است که شبکه تلویزیونی الجزیره امروز درخبری اعلام کرد: شبکه تروریستی القاعده حمله به سفارت اسرائیل را درنواکشوت برعهده گرفت.


نظر شما