۴ بهمن ۱۴۰۳، ۱۶:۳۲

رسانه‌ها مولفه‌های قدرت را در دنیا تغییر داده‌اند

رسانه‌ها مولفه‌های قدرت را در دنیا تغییر داده‌اند

قزوین- مدیرعامل خبرگزاری فارس با بیان اینکه نبرد امروز رسانه‌ای به تعریف روایت متمرکز شده است، گفت: رسانه باید بتواند با بیانی صحیح از رویداد و واقعیت‌ها فکر و باور مخاطب را اقناع کند.

به گزارش خبرنگار مهر، پیام تیرانداز ظهر پنجشنبه در اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر که در سالن لاله قزوین برگزار شد اظهار کرد: رسانه باید بتواند امید و نشاط را به جامعه تزریق کند.

وی با بیان اینکه دشمن در تلاش است تا با تحریف واقعیت امید را از جامعه حذف کند، افزود: بید با روایتی درست و تبیینی دقیق از رویداد به امیدبخشی در جامعه کمک کنیم.

مدیرعامل خبرگزاری فارس با بیان اینکه نبرد امروز رسانه‌ای به تعریف روایت متمرکز شده است، بیان کرد: رسانه باید بتواند با بیان جزئیاتی صحیح از رویداد و واقعیت‌ها فکر و باور مخاطب را اقناع کند.

وی بیان کرد: در روزگاری رسانه در این کشور به دو روزنامه و اخبار دو شبکه در رسانه ملی محدود می‌شد اما امروز شاهد شکل‌گیری انسان رسانه‌ها هستیم.

تیرانداز با بیان اینکه رسانه‌ها مؤلفه‌های قدرت را در دنیا تغییر داده‌اند، تصریح کرد: در روزگاری هر کشوری قدرت، پول و جمعیت بیشتری داشت قدرتمند تر بود اما امروز شرکت گوگل با این ادعا که به اندازه یک سوم جمعیت دنیا مخاطب دارد خود را مدعی اثرگذاری و ایفای نقش در شورای امنیت سازمان ملل می‌داند.

وی اضافه کرد: امروز هر کشوری که رسانه و اطلاعات قوی‌تری داشته باشد قدرت بیشتری داشته و از نفوذ و جایگاه بالاتری برخوردار است.

مدیرعامل خبرگزاری فارس با بیان اینکه هنر اصلی رسانه جذب مخاطب است، ادامه داد: باید مراقب ذائقه سازی باشیم و اجازه نداریم برای جلب توجه هر مطلب مضری را منتشر کنیم.

وی با بیان اینکه هنر رسانه‌های تراز انقلاب، تبیین زیبایی‌ها و جامع و کامل دیدن رویدادها و پرهیز از انتقال اخبار منفی و ناامید کننده است.

تیرانداز ادامه داد: توجه به مشکلات و کاستی‌ها و انتقاد سازنده با انتشار اخبار منفی بدون تبیین و چرایی دلایل آن متفاوت است و نباید اخباری را منتشر کنیم که به جامعه حس ناکارآمدی و ناامیدی القا کند.

وی با بیان اینکه انتقاد سازنده و مثبت جامعه را به جلو حرکت می‌دهد، گفت: باید بتوانیم در کنار انتقاد سازنده روایتی صحیح از تلاش برای حل مشکلات و حتی پیشرفت‌ها را به جامعه منتقل کند.

کد خبر 6356281

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha