۷ بهمن ۱۴۰۳، ۱۳:۱۱

رشد ۷۰ درصدی بازرسی از واحدهای صنفی استان یزد

رشد ۷۰ درصدی بازرسی از واحدهای صنفی استان یزد

یزد - سرپرست اداره کل استاندارد استان یزد گفت: بازرسی از واحدهای صنفی، طی ۱۰ ماهه گذشته درمقایسه با مدت مشابه پارسال دراستان یزد، هفتاد درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا جعفری ندوشن در جمع کارشناسان و رؤسای حوزه اجرای استاندارد، به بررسی گزارش عملکرد این حوزه پرداخت و گفت: در ۱۰ ماه ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد بازرسی از واحدهای صنفی استان یزد سه هزار و ۷۳۰ مورد بوده است در صورتی که به همت کارشناسان استاندارد استان یزد، این آمار دربازه زمانی ۱۰ ماه نخست امسال به ۶ هزار و ۳۴۱ مورد افزایش یافته است و ما رشد ۷۰ درصدی را تجربه کرده‌ایم.

وی ادامه داد: این بازرسی‌ها از سطح بازار استان یزد، در راستای طرح طاها (امین) بوده است، که همان گونه که درگذشته نیز از طریق ابزارهای مختلف رسانه‌ای به سمع و نظر شهروندان گرامی رسانده شده است، مطابق شرح وظایف و برنامه‌های ابلاغی از سوی ستاد مرکزی سازمان ملی استاندارد ایران، اداره کل استاندارد استان یزد در مقاطع مختلف زمانی موظف به اجرای این طرح می‌باشد.

این مسئول در توضیح بیشتر جزئیات طرح طاها (امین) گفت: در حال حاضر بر اساس طرحی کشوری که از سال ۱۳۸۴ اجرایی شده است، علاوه بر بازرسی و نمونه برداری از خط تولید و انبار واحدهای تولیدی، در قالب طرح طاها (امین) کالاهای مشمول استاندارد اجباری در مراکز توزیع و فروش سطح بازار استان نیز مورد بازرسی و نمونه برداری قرار می‌گیرند تا اطمینان لازم از استمرار کیفیت تولیدات، حاصل شود.

دبیر شورای استاندارد استان یزد در پایان سخنان خود گفت: هدف آن است که با بازرسی‌ها و نمونه برداری‌هایی که از واحدهای تولیدی و اصناف انجام می‌شود، شهروندان با اطمینان خاطر بیشتری از کالاها و خدمات استاندارد بهره مند شوند، از این رومجددا از آنان تقاضا داریم تا به محض مشاهده مراتب غیر استاندارد، موارد را از طریق تلفن گویای ۱۵۱۷ با ما در میان بگذارند.

کد خبر 6358762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha