پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ بهمن ۱۴۰۳، ۲۱:۵۳

سرپرست پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله منصوب شد

سرپرست پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی «کامبد امینی حسینی» را به عنوان سرپرست پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، «حسین سیمایی صراف» خطاب به سرپرست پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله ابراز امیدواری کرد که امینی حسینی با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب‌نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهد.

کامبد امینی حسینی دانش‌آموخته دکترای زمین‌شناسی از دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیات علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با مرتبه دانشیار است.

از وی تاکنون ۷۰ مقاله علمی و پژوهشی و ۳۰ مقاله کنفرانسی منتشر شده است.

از سوابق اجرایی امینی حسینی می‌توان به ریاست پژوهشکده مدیریت خطرپذیری و بحران پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله به مدت ۱۵ سال و معاونت برنامه‌ریزی و پشتیبانی این پژوهشگاه به مدت ۶ سال اشاره کرد.

امینی حسینی از سال ۱۴۰۱ تاکنون ریاست مرکز منطقه‌ای یونسکو در حوزه مدیریت ریسک و تاب‌آوری را بر عهده داشته است.

وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای از تلاش‌های محمد حسن بازیار رئیس سابق پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله در زمان تصدی مسئولیت این پژوهشگاه قدردانی کرد.

کد خبر 6365285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha