۱۶ بهمن ۱۴۰۳، ۱۷:۵۰

اسلامی: تولید رادیودارو از افتخارات ملی کشور است

اسلامی: تولید رادیودارو از افتخارات ملی کشور است

زنجان-معاون رئیس جمهور گفت: تولید رادیوداروها یکی از افتخارات ملی محسوب می‌شود که در تراز دنیا قرار گرفته و یک میلیون نفر از رادیوداروها استفاده می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی، عصر سه‌شنبه در جلسه شورای اداری استان زنجان اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب کشور با دشمنی آمریکا و نظام سلطه مواجه بود و این دشمنی در دهه‌های اخیر به گونه‌ای با روایتگری و ایجاد شبهات در اذهان مردم قصد تأثیر در نسل جوان را دارد تا مردم تصور کنند انقلاب نتوانسته موفق عمل کند.

وی با اشاره به اینکه این القای دشمن یکی از موارد مهم است، تأکید کرد: کسانی دلشان برای اسلام، قرآن و انقلاب می‌تپد باید با از خودگذشتگی بیشتر با این روایتگری مقابله و حقایق انقلاب اسلامی را روایت کنند.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه هر حرکتی با نواقصی نیز همراه است؛ چراکه قبل از موفقیت‌ها، شکست‌هایی هم وجود دارد، یادآور شد: کشور ما تحت سلطه آمریکای جهان‌خوار بوده و از کشور بیرون رانده شدند.

وی با اشاره به اینکه کشور پیش از انقلاب با جمعیت زیر ۳۰ میلیون نفری روزانه ۶.۵ میلیون بشکه نفت صادر می‌کرد، ادامه داد: در سال‌های اخیر حداکثر نفتی که صادر کردیم یک میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه بوده و در حالی که جمعیت نزدیک سه برابر رشد کرده درآمد حدود یک سوم کاهش پیدا کرده است.

اسلامی افزود: این ناترازی درآمد ملی باید با اعداد و ارقام دیگری جایگزین می‌شد تا به جای فروش نفت، هم منابع دولت و هزینه‌های جاری را تأمین کند و هم توسعه کشور را به همراه داشته باشد.

وی ضمن مقایسه وضع زیرساخت‌ها، آموزش، بهداشت و درمان، مناطق محروم، تحصیل دختران در دانشگاه‌ها قبل و بعد از انقلاب اسلامی ابراز کرد: با وجود پیشرفت‌ها تکلیف داریم بیشتر از گذشته به کار و تلاش اهتمام ورزیم.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: جذب در دستگاه دولتی به معنای کارمندی و تهیه یک لقمه نان نیست، بلکه هدف خدمت و آبادانی کشور در دولت انقلابی است.

وی مهاجرت استعدادها و غارت منابع را هدف شفاف و روشن نظام سلطه دانست و گفت: هرچه از خود ضعف و بی‌تعهدی نشان دهیم دشمن را به اهداف نزدیک کردیم.

اسلامی با بیان اینکه ملت‌ها تابع نظام سلطه نیستند، خاطرنشان کرد: ملت‌ها هویت دارند و حل مسائل اقتصادی با تلاش برای افزایش توان تولید، نقش‌آفرینی مردم و پشتیبانی از کارآفرینی میسر می‌شود.

ناترازی با غفلت‌ها اتفاق می‌افتد

وی با اشاره به اینکه ناترازی با غفلت‌ها اتفاق می‌افتد، عنوان کرد: با برنامه‌ریزی هدفمند و مدبرانه شاهد بروز این مسائل خواهیم بود.

رئیس سازمان انرژی اتمی به رعایت مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان در راستای صرفه‌جویی در مصرف انرژی تأکید کرد و افزود: با کاهش مصرف گاز، می‌توانیم این انرژی را به پتروشیمی‌ها بدهیم تا با ایجاد ارزش افزوده درآمد بیشتری حاصل شود.

وی به اجلاس داوس اشاره کرد و گفت: در این اجلاس بر سر یک موضوع رقابت وجود دارد که همه هیجان‌زده و مدبرانه به سمت آن حرکت می‌کنند و آن رسیدن به پیشتازی و حفظ فناوری‌های نوین و نوظهور است.

اسلامی با بیان اینکه یک قرص سوخت اتمی معادل ۴۸۰ مترمکعب گاز طبیعی و ۹۸۰ تن ذغال سنگ است، تصریح کرد: کشور با جوانان برومند و دانشمند همچون شهید شهریاری به یک قلمرو انحصاری و فناوری نوین دست پیدا کرده و دشمنان این قدرت را برنمی‌تابند.

وی با اشاره به اینکه دشمنان به معدوم‌سازی تأسیسات آب سنگین تأکید کردند، یادآور شد: هر یک کیلو آب سنگین هزار دلار است و آن‌ها قصد دارند این فناوری در انحصار خودشان باشد، در حالی که جمهوری اسلامی اکنون در حوزه آب سنگین یکی از ظرفیت‌های پرافتخار و مؤثر است.

رئیس سازمان انرژی اتمی به وجود متقاضیان این فناوری از سایر کشورها اشاره و عنوان کرد: تولید رادیوداروها یکی از افتخارات ملی محسوب می‌شود که در تراز دنیا قرار گرفته و یک میلیون نفر از رادیو داروها استفاده می‌کنند و در زنجان نیز به دو مرکز ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه صهیونیست‌ها با ترور دانشمندان و خرابکاری سعی در جلوگیری از پیشرفت کشور داشتند، تأکید کرد: باور، اراده و استحکام برای حل مشکلات لازم است و باید با اقداماتی مثل مولدسازی، تولید منابع و با تولید، درآمد ایجاد کرد.

اسلامی اظهار کرد: هرکسی درآمدی دارد باید مالیات آن را نیز پرداخت کند تا چرخ دولت بچرخد، بودجه عمرانی تأمین شود و مردم پیشرفت را ببینند.

کد خبر 6368616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha