پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ بهمن ۱۴۰۳، ۲۰:۱۷

کنترل هوشمند ترافیک زائرین در قم با استفاده از پهپادها

کنترل هوشمند ترافیک زائرین در قم با استفاده از پهپادها

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از کنترل هوشمند ترافیک زائرین در قم با استفاده از پهپادها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسین ولی تویسرکانی، رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا، ضمن تبریک فرارسیدن ایام ولادت باسعادت حضرت قائم (عج)، از برنامه‌ریزی‌های گسترده پلیس برای تسهیل تردد و ارتقای ایمنی ترافیکی در این ایام خبر داد.

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا اعلام کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا طی هفته‌های گذشته با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود، از جمله تیم‌های گشتی موتورسوار، خودرویی و پیاده و همچنین بهره‌گیری از فناوری پهپادها برای کنترل هوشمند ترافیک، اقدامات لازم را برای خدمت‌رسانی هرچه بهتر به مردم و زائرین اجرایی کرده است.

سرهنگ تویسرکانی افزود: در حال حاضر در استان قم شاهد ورود گسترده زائران هستیم و تمامی تلاش پلیس بر این است که خدمات ترافیکی به زائرین در کوتاه‌ترین زمان ممکن ارائه شود تا عبور و مرور در این ایام معنوی با سهولت و ایمنی همراه باشد.

کد خبر 6378158

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha