پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۲۶ بهمن ۱۴۰۳، ۱۷:۵۱

تلاش مردمی برای برپایی جشن های نیمه شعبان در کرمانشاه

تلاش مردمی برای برپایی جشن های نیمه شعبان در کرمانشاه

کرمانشاه- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه از تلاش‌های مردمی برای برگزاری جشن های نیمه شعبان در کرمانشاه به ویژه شادپیمایی شهر کرمانشاه خبر داد.

حجت‌الاسلام محمد میرزایی در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه جشن شادپیمایی خیابانی در روز نیمه شعبان اظهار کرد: این جشن‌ها نماد انسجام و نشاط اجتماعی است و فرصت مناسبی برای ترویج معارف اهل‌بیت (علیهم‌السلام) و تقویت فرهنگ انتظار در جامعه فراهم می‌آورد. حضور پرشور مردم، به‌ویژه جوانان و نوجوانان، نشان می‌دهد که آموزه‌های دینی و ارزش‌های معنوی در بطن جامعه همچنان جایگاه ویژه‌ای دارند و این نشان از پیوند عمیق مردم با اعتقاداتشان است.

وی با اشاره به تنوع برنامه‌های اجراشده در این مراسم افزود: غرفه‌های فرهنگی فرصتی بی‌نظیر برای آشنایی بیشتر مردم با مفاهیم و معارف مهدویت هستند، و برنامه‌های ویژه‌ای مانند بازی‌های کودکان، ایستگاه‌های نقاشی، مسابقات فرهنگی و پذیرایی نذری نیز فضای این جشن را برای تمام اقشار جامعه، به‌ویژه کودکان و خانواده‌ها، جذاب‌تر کرده است. این تعامل نسل جدید با مفاهیم دینی از طریق برنامه‌های شاد و خلاقانه، مسیری مؤثر برای انتقال آموزه‌های مذهبی است و باعث پویایی و ماندگاری ارزش‌های دینی در جامعه می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در ادامه با تأکید بر اهمیت گرامی‌داشت نیمه شعبان عنوان کرد: این مناسبت فرصتی است برای یادآوری انتظار ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) و همچنین هدایت جامعه به سمت آرمان‌هایی که ظهور آن حضرت وعده داده شده است. برگزاری جشن‌های مردمی در این روز، علاوه بر ایجاد فضای شادی و نورانی، به نوعی تمرین آمادگی برای استقبال از ظهور منجی است.

حجت‌الاسلام میرزایی ضمن تقدیر از تلاش‌های گروه‌های مردمی و نهادهای برگزارکننده گفت: این شور و هیجان مردمی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر نیمه شعبان نشان می‌دهد که فرهنگ انتظار همچنان زنده است و باید با برنامه‌ریزی‌های بهتر و استفاده از فناوری‌ها و ایده‌های خلاقانه، این گونه مراسم‌ها را تقویت کنیم. امیدواریم این فعالیت‌ها بتواند راهی باشد برای تعمیق باورهای دینی در میان نسل‌های مختلف، به‌ویژه جوانان و نوجوانان.

وی ادامه داد: در این مراسم، مشارکت مردمی آن‌قدر پررنگ است که انگار همه تلاش می‌کنند سهمی در برپایی این جشن داشته باشند. این موضوع نشان‌دهنده قدرت و زیبایی فرهنگ انتظار و محبت به امام زمان (عج) است که میان مردم ما جا افتاده و روزبه‌روز بیشتر می‌شود.

کد خبر 6378819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha