پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۲۸ بهمن ۱۴۰۳، ۹:۵۰

حدود ۷۰ هزار مسجد در کشور وجود دارد

حدود ۷۰ هزار مسجد در کشور وجود دارد

قم- دبیر ستاد راهبری مساجد حوزه علمیه گفت: حدود ۷۰ هزار مسجد در کشور وجود دارد که از ۳۰ هزار از این تعداد دارای امام جماعت هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمدمهدی مسلمی فر در نشست تخصصی بررسی نسبت مسجد با نظام اسلامی که در دفتر آیت الله اراکی برگزار شد، اظهار کرد: ستاد راهبری مساجد حوزه علمیه به مدت سه سال است که تحت نظر مدیریت حوزه‌های علمیه تأسیس شده که با وجود تعداد قابل توجه ۷۰ هزار مسجد در ایران، تنها نزدیک به ۳۰ هزار امام جماعت فعال وجود دارد و از این تعداد، حدود ۲ هزار مسجد تحت نظارت سازمان تبلیغات اسلامی و حدود ۶ هزار نفر در قالب طرح‌های هجرتی مشغول به فعالیت هستند.

دبیر ستاد راهبری مساجد حوزه علمیه به وجود سه ضلع در اولویت این ستاد ابراز کرد: ضلع نخست در خصوصی نقش حاکمیت در حوزه رسانه و پژوهش‌های مرتبط با مساجد است، ضلع دوم امام جماعت به عنوان مدیر ذاتی مسجد باید برنامه‌ریزی دقیقی برای توسعه و پیشرفت مسجد داشته باشد و ضلع سوم این سه‌گانه به کارکردهای مسجد مربوط می‌شود که باید به عنوان یک مرکز فرهنگی و اجتماعی فعال عمل کند.

مسلمی فر همچنین به خلأ سلیقه‌ای در مدیریت مساجد اشاره کرد و گفت: امروزه از فقه ناب فاصله گرفته‌ایم و به مباحث اسلامی در حوزه‌های مختلف توجه کافی نمی‌شود که این موضوع می‌تواند تأثیرات منفی بر عملکرد مساجد و نقش آن‌ها در جامعه داشته باشد.

حجت الاسلام مسلمی فر تصریح کرد: یکی از کمیته‌های مهم در این راستا، کمیته پژوهش است که وظیفه دارد این خلأ را جبران کند و هدف این کمیته این است که نظام مسجد به سمت ترقی حرکت کند و مبنای اسلامی به خود بگیرد.

دبیر ستاد راهبری مساجد حوزه علمیه اذعان کرد: برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای مدیران مساجد از دیگر اقداماتی است که می‌تواند به حل و پیشبرد مسائل موجود کمک کند و به ایجاد یک شبکه منسجم و مؤثر در بین مساجد منجر شود.

حجت الاسلام مسلمی فر تأکید کرد: برای رسیدن به اهداف تعیین شده، نیاز به همکاری و هم‌افزایی بین تمامی نهادها و افراد مرتبط با مساجد احساس می‌شود تا بتوانیم به یک تحول مثبت در این عرصه دست یابیم.

کد خبر 6380248

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha