پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۱ اسفند ۱۴۰۳، ۱۴:۳۷

توسعه فرهنگ قرآنی نیازمند هم‌افزایی همه دستگاه‌ها

توسعه فرهنگ قرآنی نیازمند هم‌افزایی همه دستگاه‌ها

گرگان-استاندار گلستان برلزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی نهادهای مذهبی و نمایندگان مجلس برای گسترش فرهنگ قرآنی تأکید کرد و از ظرفیت‌های تبلیغاتی ورسانه‌ای برای ترویج ارزش‌های اسلامی سخن گفت.

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اصغر طهماسبی، ظهر چهارشنبه در دیدار با آیت الله سید کاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان بر لزوم توسعه فرهنگ قرآنی و هم‌افزایی تمامی نهادهای مرتبط تأکید کرد.

وی با اشاره به تغییرات اجتماعی و تأثیر فضای مجازی بر سبک زندگی جوانان افزود: متأسفانه زندگی از سنتی به مدرنیته تغییر کرده و اگر نتوانیم با زبان امروزی با نسل جدید سخن بگوییم و قرآن را در زندگی روزمره آنان وارد نکنیم، در برابر هجمه‌های تبلیغاتی دشمنان با مشکل مواجه خواهیم شد.

طهماسبی با اشاره به حجم گسترده تبلیغات رسانه‌ای استکبار جهانی علیه اسلام و جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: رسانه ملی به‌تنهایی قادر به مقابله با این حجم تبلیغات نیست و باید از ظرفیت‌های ۲۲ دستگاه اجرایی، نمایندگان مجلس، نخبگان، سمن‌ها و گروه‌های فرهنگی استفاده کرد.

استاندار گلستان همچنین بر اهمیت برگزاری جلسات هماهنگ برای هم‌افزایی فرهنگی تأکید کرد و گفت: در صورت امکان، جلسات فرهنگی و جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر می‌توانند به‌طور هم‌زمان برگزار شوند تا از زمان محدود مسئولان حداکثر بهره‌برداری صورت گیرد.

وی با اشاره به نشست اخیر مسئولان استان با مدیران سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: ظرفیت‌های عظیمی در حوزه تبلیغات دینی و رسانه‌ای ایجاد شده است که می‌توان از آن‌ها برای گسترش فرهنگ قرآنی بهره برد. در آستانه ماه مبارک رمضان، امکان اعزام مبلغین به هزار روستای استان و مساجد شرق گلستان فراهم شده است. لازم است که این مبلغین و مسئولان مذهبی، دینی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استان توجیه شوند تا از بیان هرگونه سخنان تفرقه‌انگیز خودداری کنند و اتحاد اقوام و مذاهب که همواره در گلستان حفظ شده است، همچنان ادامه یابد.

در پایان این نشست، استاندار گلستان از حضور مسئولان و علما قدردانی کرد و ضمن ابلاغ سلام گرم یکی از مسئولان عالی‌رتبه، جلسه را با ذکر صلوات خاتمه داد.

کد خبر 6384236

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha