۲۷ بهمن ۱۳۸۶، ۱۷:۴۷

طوفان و گردو غبار تا اواخر هفته استان کرمان را در برمی گیرد

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیر کل هواشناسی استان کرمان گفت: طوفان و گردغبار شدید طی هفته جاری اکثر نقاط استان کرمان را در بر می گیرد.

جلال الدین محمد محزونی در گفتگو با مهر اظهار داشت: در حالی که در نیمه شمالی کشور سیستم باران زا فعال است به دلیل عدم وجود رطوبت کافی این سیستم در استان کرمان به صورت طوفان بروز کرده است.

وی تصریح کرد: در 48 ساعت گذشته وزش باد و طوفان در شهرستانهای مختلف استان روی داده است که در بم 60 کیلومتر در کرمان 50 کیلومتر و در سایر نقاط استان از 40 تا 50 کیلومتر گزارش شده است.

محزونی خاطر نشان کرد این سیستم از فردا کاهش می یابد اما از روز سه شنبه تشدید شده و در مواردی به سرعت 100 کیلومتر در ساعت خواهد رسید.

وقوع طوفان در بخش یزدان آباد زرند کرمان تا کنون 600 میلیون ریال خسارت به 60 هکتار از مزارع این منطقه وارد کرده است و در شهر شهداد علاوه بر شکستن منازل مسکونی 200 اصله درخت را ریشه کن کرده است.

کد خبر 639831

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha