۲۱ اسفند ۱۴۰۳، ۹:۵۲

مدیرکل صمت گیلان خبر داد؛

اجرای ۱۱۷ مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در گیلان

اجرای ۱۱۷ مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در گیلان

رشت- مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۱۷ مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در گیلان اجرایی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری صبح سه شنبه در آخرین جلسه سال‌جاری رفع موانع تولید گزارشی از فعالیت و عملکرد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ارائه کرد و گفت: ۱۱۷ مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در گیلان ظرف مدت یکسال اجرا شده است.

وی تعداد کل مصوبات را ۱۲۲ مورد برشمرد و اظهار کرد: از این تعداد ۴ مورد در دست اجراست و یک مورد نیز اجرا نشده است که پیگیر اخذ نتایج استعلام‌های آن هستیم.

پورحیدری با تشکر از همراهی و وفاق اعضای کارگروه در رفع و رجوع مشکلات بخش تولید و تجارت استان گفت: این رویکرد همدلی قطعاً در جذب در کاهش فشارهای فعالان اقتصادی استان و حتی سرمایه گذاران جدید نیز مؤثر دانست و روند آن را مثبت ارزیابی کرد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان خاطر نشان کرد: در این نشست نیز ۳۲۰ میلیارد تومان تسهیلات نیز برای ۴ طرح حوزه صنعت و کشاورزی در مجموع تصویب شد که از طریق بانک‌های سپه و صادرات دریافت خواهند نمود.

وی همچنین به رفع مشکل تأمین واحدهای مرغداری و دامداری بتوان یکی دیگر از مصوبات این جلسه کارگروه اشاره نمود و گفت: بر اساس این مصوبه مقرر شد سرمایه گذاران حوزه مرغداری با هماهنگی جهاد کشاورزی از طریق تانکر نسبت به تأمین آب مصرفی اقدام نمایند و فقط حرائم قانونی را رعایت کنند.

کد مطلب 6404463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha