به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری نووستی، مسلمانان محلی شهر کالینینگراد بهزودی شاهد ساخت نخستین مسجد خود هستند که پانزده سال برای ساخت آن تلاش کرده و این تلاشها بهواسطه مقابله فعالانه مسیحیان ارتدکس روسیه متوقف میشدند.
مسلمانان ایالتهای مختلف روسیه همچنین پیش از این از دولت این کشور خواستند از ساخت مراکز اسلامی و مؤسسات دینی حمایت کند.
شهروندان شهر کالینینگراد علیه ساخت این مسجد که مسلمانان از سال 1993 پیگیر ساخت آن هستند بهکرات اعتراض کرده و اسقف محلی اظهار داشته بود اگر به جای یک مسجد بزرگ، مسجد کوچکی در حومه شهر ساخته شود با ساخت مسجد برای مسلمانان این منطقه مخالفتی به عمل نخواهد آمد.
این در شرایطی است که کمیسیون سیاست اقتصادی و ساختمانهای شهرداری شورای شهر کالینینگراد به مسلمانان اجازه داد از چندین ساختمان بدون پرداخت بهای زمین برای ساخت مسجد استفاده کنند.
اگرچه آمار رسمی از تعداد مسلمانان روسیه در دست نیست، اما مسکو دارای جمعیت 2 میلیون نفری مسلمانان است، عین الدین روای رئیس شورای مفتیان روسیه پیش از این، تعداد مسلمانان روسیه را 20 میلیون نفر اعلام و استدلال کرده بود که بسیاری از مسلمانان این کشور بومی بوده و مهاجر محسوب نمیشوند.


نظر شما