پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ اسفند ۱۳۸۶، ۱۲:۴۲

رئیس فدراسیون فوتبال:

استفاده از مربی داخلی در مرحله مقدماتی جام جهانی فوتبال قطعی است

استفاده از مربی داخلی در مرحله مقدماتی جام جهانی فوتبال قطعی است

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: علی کفاشیان گفت: با چند تن از مربیان داخلی مذاکره صورت گرفته و هم اکنون در حال بررسی و جمع بندی برنامه های آنها هستیم و استفاده از مربی داخلی در مراحل مقدماتی جام جهانی قطعی است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، رئیس فدراسیون فوتبال، شب گذشته در حاشیه مراسم افتتاح ساختمان جدید هیئت فوتبال کرمانشاه در نشستی خبری اظهار داشت: با توجه به اینکه حضور کلمنته در ایران منتفی شده است، فدراسیون فوتبال با در نظر گرفتن تمامی جوانب تصمیم گرفت تا در مرحله مقدماتی جام جهانی از مربی داخلی استفاده نماید.

 

وی افزود: البته در صورت صعود تیم ملی از مرحله اول مقدماتی یک مربی با دانش خارجی که تمامی شرایط مربیگری تیم ملی ایران را داشته باشد استخدام خواهیم کرد.

 

کفاشیان در پاسخ به سئوالی در خصوص استعفای رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: آقای شاه حسینی استعفا نداده اند، بلکه یک سری ابهاماتی برای ایشان به وجود آمده بود که خوشبختانه همگی آنها رفع شد و وی هم اکنون در محل کار خود مشغول به خدمت است.

 

وی در ادامه با ابراز نارضایتی از وضعیت قراردادها و نقل وانتقالات در فوتبال کشور به ویژه در خصوص بازیکنان و مربیان خارجی عنوان کرد: طرحی در فدراسیون فوتبال در دست بررسی است که در صورت اجرایی شدن آن، ساختار فوتبال و نقل و انتقالات مربیان و بازیکنان ضابطه ‌مند خواهد شد.

 

کفاشیان ادامه داد: با اجرای این طرح، پیوستن تمام مربیان و بازیکنان خارجی به فوتبال کشور باید با رعایت یک سری ضوابط و شاخصه ‌های تعریف شده باشد و البته این کار با هماهنگی باشگاه‌ ها و سازمان تربیت بدنی انجام خواهد شد.

 

دبیر کمیته ملی المپیک در خصوص وضعیت ورزش استان کرمانشاه و چشم انداز آن اظهار داشت: استان کرمانشاه دارای توان و استعداد های فراوانی در ورزش است کما اینکه قهرمانان متعددی را به ویژه در رشته کشتی تحویل تیمهای ملی داده، در رشته فوتبال نیز نسبت به سالهای قبل رشد قابل توجهی در این استان دیده می شود.

 

وی افزود: تاسیس 22 مدرسه فوتبال، راه اندازی لیگ استانی و حضور در لیگ برتر نشان از برنامه ریزی های خوب هیئت فوتبال این استان است.

 

کفاشیان خاطرنشان کرد: با توجه به این ویژگی ها، بر خود وظیفه می دانیم که از اقدامات صورت گرفته حمایت کرده و در این راستا فدراسیون فوتبال در صدد اجرای طرح آسیا ویژن در استان کرمانشاه است. 

کد خبر 643220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha