به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد پنجشنبه شب در جریان سفر به استان هرمزگان در جمع علما و روحانیون این استان با تاکید بر اینکه توجه به مساجد باید در متن برنامه های مردم وحکومت باشد، اظهار داشت: دعوت مردم به خداپرستی، عدالت و توحید محور تعلیم و تربیت دینی است.
رئیس جمهور تلاش همه انبیاء را در جهت رساندن انسان به قله عنوان و خاطر نشان کرد: آگاهی بخشی و هدایت انسان ها زیباترین ارزش است.
محمود احمدی نژاد شان روحانیت را هدایت بشریت دانست و گفت: افرادی که زندگی خود را وقف هدایت مردم می کنند برخاسته از فرهنگ توحیدی هستند.
رئیس جمهور در ادامه با برشمردن ویژگی های دعوت الهی و دعوت شیطانی اظهار داشت: هنر شیاطین تلاش برای پر کردن و خیره نمودن چشم ها است که با تظاهر و تبلیغات سعی در مسحور کردن انسان ها دارند.
دکتر احمدی نژاد تبلیغ کبر، شهوت و برتری طلبی را از دیگر ویژگی های دعوت شیطانی دانست و گفت: طرفداران شیطان حتی برای دستیابی به این پستی ها قانون هم وضع می کنند و به اسم دموکراسی و آزادی و مبارزه با تروریسم مردم را در خانه خودشان ترور می کنند.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تبلیغ الهی با قلوب انسان ها سرو کار دارد، تاکید کرد: هدف در تبلیغ الهی قلب و ضمیر انسانهاست.
احمدی نژاد با اشاره به شبیخون و هجوم فرهنگی دشمن اظهار داشت : کسانی که در راه هدایت انسانها فعالیت می کنند نگران وضعیت فرهنگی هستند اما باید بدانیم مشکلات امروز بشریت ناشی از دوری از خداپرستی است.
رئیس جمهور با بیان اینکه هر چه در مسیر پیشرفت گام برداریم دشمنی ها بیشتر می شود، گفت: برای مقابله با هجوم فرهنگی دشمنان باید همواره بر روش ها، مبانی و هدف گذاری های خود پایبند باشیم.
احمدی نژاد با تاکید بر اینکه فردی که می خواهد انسان ها را تربیت کند خود باید مودب به آداب الهی باشد، تصریح کرد: یکی از همین انسان ها امام خمینی (ره) بود که با پیام خود دل های ملت ایران را تسخیر و به عمق جان ها نفوذ کرد در حالیکه همه دستگاه های تبلیغی در خدمت استکبار بود.
رئیس جمهور با بیان اینکه نگاه و کلام امام (ره) روح افزا و جانبخش بود و دلها را منقلب می کرد، گفت: مبلغین باید مانند نور افکن مسیر را روشن کنند زیرا اگر به منبع نور و هدایت متصل نباشند همه چیز وه و خیال خواهد بود.
نظر شما