۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۱:۳۸

پایان شرارت اراذل و اوباش در رامیان

پایان شرارت اراذل و اوباش در رامیان

رامیان-فرماندهی نیروی انتظامی رامیان در استان گلستان از پایان شرارت اراذل و اوباش در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سیدعلی حسینی اظهار کرد: پس از اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر فحاشی، تهدید با سلاح در یکی از محلات شهرستان رامیان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.

وی با بیان اینکه متهم پیش از حضور مأموران از محل متواری شده بود، افزود: با تحقیقات تخصصی و بررسی‌های به عمل آمده توسط مأمورین کلانتری ۱۱ امام خمینی (ره) این فرماندهی، عامل ایجاد رعب و وحشت برای شهروندان شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

حسینی در خاتمه با اشاره به معرفی متهم به مراجع قضائی خاطر نشان کرد: اوباشگری یکی از جرایمی است که پلیس با حساسیت بالا با آن برخورد می‌کند.

کد مطلب 6441931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha