۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۹:۲۲

شناسایی و جمع آوری یک فقره انشعاب غیرمجاز آب در روستای «لومان»

شناسایی و جمع آوری یک فقره انشعاب غیرمجاز آب در روستای «لومان»

دماوند- مدیر آبفای امور بهره برداری کیلان از شناسایی و جمع آوری یک فقره انشعاب غیرمجاز آب در روستای «لومان» خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد یوسف نیا صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران از شناسایی و جمع آوری یک فقره انشعاب غیرمجاز آب در روستای «لومان» خبر داد.

مدیر آبفای امور بهره برداری کیلان در ادامه اظهار کرد: مطابق برنامه‌ریزی و اقدامات انجام‌شده و بر اساس هماهنگی‌های به‌عمل آمده با مراجع قضائی و انتظامی انشعابات غیرمجاز آب در مناطق روستایی و شهری به‌صورت مستمر کشف و قطع می‌شوند.

️مهرداد یوسف نیا با اعلام این خبر اظهار کرد: برخورد با استفاده کنندگان غیر مجاز از آب شرب را به طور مستمر ادامه خواهیم داد و پس از جمع آوری، فرد متخلف برای اخذ جرایم و جبران خسارت با تشکیل پرونده حقوقی به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6449340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha