۲۳ خرداد ۱۴۰۴، ۱۰:۲۳

مراسم غدیر در استان تهران محل اعلام انزجار از اشغالگران قدس می شود

مراسم غدیر در استان تهران محل اعلام انزجار از اشغالگران قدس می شود

تهران- مدیرکل تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان تهران، با اشاره به حمله وحشیانه اشغالگران قدس به کشورمان گفت: مراسم غدیر در استان تهران محل اعلام انزجار از اشغالگران قدس می شود.

حجت‌الاسلام منصور باقربیک، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حمله وحشیانه اشغالگران قدس به کشورمان با تسلیت شهادت مظلومانه مدافعان مقاومت، اعلام کرد: با تأکید بر پیام حجت‌الاسلام محمد قمی، مراسم عید غدیر خم در استان تهران با شکوه هرچه تمام‌تر و با نیت فریاد انتقام از رژیم غاصب صهیونیستی برگزار خواهد شد.

وی افزود: این مراسم با مضمون مقاومت و با هدف ایجاد انگیزه برای مطالبه انتقام از جنایات دشمن صهیونیستی برگزار می‌شود تا نفرت و انزجار ملت ایران را نسبت به این رژیم کودک‌کش به نمایش بگذارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان تهران خاطرنشان کرد: غدیر، نماد ولایت و استمرار جهاد در راه اسلام است و امسال با توجه به شرایط کنونی جهان اسلام، این مراسم پیام‌آور وحدت و پایداری در مقابل ظلم خواهد بود.

باقربیک در پایان تأکید کرد: ملت ایران همچون همیشه، با حضور پرشور در این مراسم، پایداری خود را در مسیر مقاومت و حمایت از مظلومان جهان اسلام به ویژه مردم فلسطین به نمایش خواهند گذاشت.

کد خبر 6498028

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha