۲۳ خرداد ۱۴۰۴، ۱۰:۳۲

روحانیون اهل سنت خراسان شمالی جنایات صهیونیست‌ها را محکوم کردند

روحانیون اهل سنت خراسان شمالی جنایات صهیونیست‌ها را محکوم کردند

بجنورد- جامعه روحانیون اهل سنت خراسان شمالی در پی حملات رژیم متجاوز صهیونی به ایران این تجاوز آشکار و جنایت را محکوم کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روحانیون اهل سنت خراسان شمالی در پی حملات رژیم متجاوز صهیونی به ایران بیانیه محکومیت صادر کردند.

بسم الله الرحمن الرحیم

ما علمای اهل سنت خراسان شمالی، با تأسف و اندوه عمیق، جنایت خون‌بار و ناجوانمردانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی در حمله بامداد امروز به منطقه‌ای مسکونی و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان عالی رتبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچون سردار سلامی، سردار باقری و سردار رشید و دانشمندان برجسته ای همچون دکتر محمدمهدی طهرانچی و دکتر فریدون عباسی و زنان و کودکان بی‌دفاع را با شدیدترین عبارات محکوم می‌کنیم.  

ما ضمن اعلام حمایت قاطع از نیروهای مسلح کشور، بر این باوریم که تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و سکوت معنادار نهادهای بین‌المللی، چهره حقیقی نظام سلطه را آشکار ساخته است؛ نهادهایی که که از یک‌سو در برابر کشتار زنان و کودکان بی‌گناه سکوت می‌کنند و از سوی دیگر، در برابر پیشرفت‌های علمی و فناوری صلح‌آمیز ملت ایران، به‌ویژه در عرصه هسته‌ای، جوسازی می‌کنند. 

ما تأکید می‌کنیم که جمهوری اسلامی ایران، همان‌گونه که بارها اعلام کرده، در دفاع از امنیت ملی، تمامیت ارضی و جان فرزندان این ملت، حق پاسخ قاطع، مشروع و متناسب به هرگونه تجاوز و جنایت را برای خود محفوظ می‌داند. 

 درپایان بیانیه مزبور آمده است: ما علمای اهل سنت، ضمن تسلیت به رهبرمعظم انقلاب و ضمن حمایت کامل از مواضع اصولی و انقلابی نظام، از همه ملت‌های مسلمان و آزادگان جهان می‌خواهیم با وحدت، آگاهی و بصیرت، در صفوف متحد، در مقابل جنایات این رژیم کودک کش و منحوس سکوت نکنند.

من الله توفیق 

الحاج گلدی آخوند کمالی و الحاج خالمحمد آخوند سرفراز

کد مطلب 6498108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha