۳۰ خرداد ۱۴۰۴، ۱۸:۳۴

وداع و تشییع حماسی شهدای حمله رژیم صهیونی در قم

وداع و تشییع حماسی شهدای حمله رژیم صهیونی در قم

قم- مراسم تشییع شهدای حمله‌ی رژیم صهیونیستی امروز پس از آیین عبادی_سیاسی نماز جمعه در شهر مقدس قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تشییع شهدا بعد از نماز جمعه و خواندن نماز بر پیکر مطهر شهدا بر روی دستان هزاران نفر از مردم شریف و غیور استان از مصلی قدس تا چهار راه شهدای قم با شعارهایی از جمله «مرگ بر اسرائیل» و «جنگ جنگ تا پیروزی» برگزار شد.

شهیدان طالبی، مرادی، آرزومندی و جمال‌پور از شهدایی بودند که پیکر مطهرشان امروز بعد از تشییع بر روی دستان مردم انقلابی در گلزار علی ابن جعفر قم و پیکر شهید اسماعیل شاکری در مسجد مقدس جمکران به خاک سپرده شد.

وداع و تشییع حماسی شهدای حمله رژیم صهیونی در قم

شهید عمران بهرامی دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه قم نیز به زادگاهش در فیروزآباد منتقل شد.

در این راهپیمایی اقشار مختلف مردم از کشور و ملیت‌های گوناگون حضور داشتند و حمایت خود را به مردم ایران اعلام و تجاوز رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

در طول راهپیمایی خشم و نصر و تشییع تا چهار راه شهدا خیل عظیمی از جمعیت دیده می‌شد و بزرگ و کوچک، پیر و جوان، ایرانی و غیر ایرانی همه یک صدا بودند.

در دستان تشییع کنندگان نه تنها پرچم ایران بلکه فلسطین، حزب الله و حتی پرچم کشورهایی چون پاکستان گویای همه چیز بود.

مردم انقلابی قم همچنین با در دست داشتن تصاویر سرداران شهید یاد آن‌ها را گرامی داشتند.

در پایان شرکت کنندگان با آرمان‌های شهدای راه آزادی قدس تجدید بیعت و یکصدا دعای فرج را زمزمه کردند.

کد مطلب 6506020

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha