۱۴ تیر ۱۴۰۴، ۱۱:۲۸

روزنامه ایتالیایی: اینتر در انتظار پیشنهاد رسمی برای فروش مهدی طارمی

روزنامه ایتالیایی: اینتر در انتظار پیشنهاد رسمی برای فروش مهدی طارمی

باشگاه اینتر ایتالیا در انتظار دریافت پیشنهاد رسمی برای مهدی طارمی است تا این بازیکن ایرانی را به فروش برساند.

به گزارش خبرنگار مهر و به نقل از روزنامه گاتزتا دلو اسپورت، باشگاه اینتر امیدوار است که طی روزهای آینده پیشنهاداتی برای فروش این مهاجم ایرانی دریافت کند.

طارمی تنها یک فصل در اینترمیلان حضور داشته است. او تابستان گذشته به‌عنوان بازیکن آزاد از پورتو به جمع نراتزوری‌ها پیوست، اما فصل اول ناامیدکننده‌ای را پشت سر گذاشت و تنها سه گل برای اینتر به ثمر رساند.

اکنون در سن ۳۲ سالگی، به نظر می‌رسد که ماجرای حضور طارمی در سن‌سیرو خیلی زود به پایان رسیده است. اینتر نیز قصدی برای حفظ او ندارد و حتی آماده است زمینه جدایی او را فراهم کند به شرط آنکه مقصد مناسبی برایش پیدا شود.

بر اساس گزارش گاتزتا، در حال حاضر برخی باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس علاقه‌مند به جذب طارمی هستند و اینتر در انتظار رسیدن پیشنهاد رسمی از سوی آن‌هاست. همچنین احتمال انتقال او به سوپرلیگ ترکیه یا لیگ حرفه‌ای عربستان نیز وجود دارد.

کد مطلب 6520698

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha