انتقاد شدید اللحن لاپید از نتانیاهو

انتقاد شدید اللحن لاپید از نتانیاهو

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی به شدت به نخست وزیر این رژیم حمله کرد و او را مانعی در مسیر برقراری توافق آتش بس در غزه دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، یائیر لاپید رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی گفت: بنیامین نتانیاهو در برابر دست یابی به توافق آتش بس مانع تراشی می کند.

وی تاکید کرد: نتانیاهو حضور ما در محور «موراگ» (میان خان یونس و رفح) را سنگ بنای بقای اسرائیل می داند، علیرغم اینکه این اقدام یک گام عملیاتی میدانی بود.

لاپید افزود: امیدوارم که دیدار نتانیاهو با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا منجر به توافق تبادل اسرا شود، زیرا واشنگتن به این امر اهمیت می دهد و اکنون جنگ هیچ فایده ای برای اسرائیل ندارد.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اضافه کرد: تا زمانی که کسی را پیدا نکنیم تا نوار غزه را اداره کند، از حماس رهایی نخواهیم یافت. اکنون باید از غزه خارج و در منطقه حائل مستقر شویم تا امنیت مناطق کنار غزه را فراهم کنیم.

کد خبر 6524772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۴:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۸
      0 0
      نتانیاهو جنایتکار از سال 2011 تاکنون 100 درصد فقط عامل اصلی جنگ در سوریه، لبنان، سوریه، منطقه خاورمیانه و جهان است و عامل اصلی مسلمانان در سراسر منطقه و جهان بوده است.