۲۵ تیر ۱۴۰۴، ۹:۵۹

برگزاری نخستین مزایده واگذاری غرف انتفاعی شهرداری تهران

برگزاری نخستین مزایده واگذاری غرف انتفاعی شهرداری تهران

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از برگزاری نخستین دوره مزایده برای واگذاری غرفه‌های انتفاعی شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی اقوامی‌پناه مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: در هفته آینده نخستین دور مزایده آنلاین برای واگذاری غرفه‌های بازار جنت در منطقه ۵ و ۲۳ غرفه انتفاعی واقع در منطقه ۴ تهران برگزار خواهد شد و متقاضیان می‌توانند در فرآیند مزایده شرکت کنند.

وی با اشاره به اهداف این اقدام افزود: برگزاری مزایده غرف به صورت آنلاین در راستای ارتقای شفافیت، عدالت در دسترسی و ایجاد درآمدهای پایدار و متمرکز برای شهر نیز صورت خواهد گرفت.

اقوامی‌پناه با بیان این که تاکنون بیش از ۸ هزار غرفه انتفاعی در سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران شناسایی شده است، تأکید کرد: از این پس واگذاری کلیه این غرفه‌ها به شکل متمرکز و تحت نظارت شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر انجام خواهد شد.

وی همچنین از تداوم فرایند شناسایی خبر داد و گفت: تیم‌های میدانی این شرکت همچنان در حال بازدید و بررسی بوستان‌ها و سایر نقاط شهری هستند تا ضمن احصای دقیق‌تر تعداد غرفه‌ها، بانک اطلاعاتی جامع و شفافی از فضاهای انتفاعی شهری تهیه شود.

مدیرعامل شرکت ساماندهی در پایان اظهار امیدواری کرد که با تداوم این روند، مسیر بهره‌برداری عادلانه و قانونی از ظرفیت‌های شهری هموارتر شود.

کد خبر 6531277

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha