به گزارش خبرنگار مهر، همکاری اوکتاویو با باشگاه شیرین فراز کرمانشاه خیلی زود به اتمام رسید. این مربی برزیلی با توجیه اینکه حق و حقوق اش به موقع از سوی مسئولان باشگاه پرداخت نشده از همکاری با این تیم سرباز زده است.
مسئولان باشگاه شیرین فراز نیز در تلافی رفتار اوکتاویو که از سوی آنها غیرحرفه ای خوانده می شود، گذرنامه او را نزد خود نگاه داشته و از استرداد آن به این مربی برزیلی خودداری کرده اند. همین مسئله مشکلاتی را برای اوکتاویو به دنبال داشته که او را ناچار به درخواست کمک از مسئولان فدراسیون فوتبال کرده است.
اوکتاویو روز چهارشنبه همراه همسرش به فدراسیون فوتبال رفت تا شاید مسئولان فدراسیون مشکلاتش را مرتفع کنند. این مربی برزیلی که با ظاهری نه چندان آراسته در فدراسیون حضور یافته بود از مدیران فدراسیون خواست تا هرچه زودتر راهی برای بازگشت او به کشورش پیدا کنند. او مدعی بود به علت اتمام مدت روادیدش با مشکلات جدی برای اقامت در کشورمان روبه رو شده است.
نظر شما