۱۵ مرداد ۱۴۰۴، ۲۳:۱۴

معاون عمرانی استانداری لرستان مطرح کرد؛

پروژه راه‌آهن دورود - خرم‌آباد در انتظار رفع معارض و صدور مجوزها

پروژه راه‌آهن دورود - خرم‌آباد در انتظار رفع معارض و صدور مجوزها

خرم‌آباد -معاون عمرانی استانداری لرستان، معارضین و عدم صدور برخی از مجوزهای تملک را از جمله مشکلات بر سر راه‌آهن دورود - خرم‌آباد عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مجیدی امروز چهارشنبه در جریان بازدید از پروژه راه‌آهن دورود - خرم‌آباد گفت: این پروژه از شهرستان دورود آغاز و نقطه پایانی آن شهرستان خرم‌آباد است و این پروژه بخشی از راه‌آهن کریدور شمال به جنوب کشور بوده که در حمل مسافر و کالا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی ادامه داد: این خط به طول ۱۱۴ کیلومتر در حال اجرا بوده و با تکمیل این طرح مرکز استان لرستان به شبکه ریلی کشور و خطوط راه‌آهن استان‌های خوزستان و همدان متصل می‌شود.

معاون امور عمرانی استانداری لرستان گفت: همچنین این پروژه یکی از حجیم‌ترین پروژه‌های راه‌آهن کشور محسوب می‌شود.

مجیدی، افزود: راه‌آهن دورود - خرم‌آباد دارای هفت ایستگاه شامل دو ایستگاه تشکیلاتی و سایر ایستگاه‌ها درجه دو و سه هستند که با سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت طراحی و به‌سرعت در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه این پروژه دارای ۱۷ دستگاه تونل به طول ۳۳ هزار متر است؛ افزود: این امر نشان‌دهنده سختی اجرای پروژه است و تعداد پل‌های کوچک بین یک تا هشت متر آن ۲۴۴ دستگاه است.

معاون عمرانی استانداری لرستان ادامه داد: تعداد پل‌های خاص این پروژه ۲۰ دستگاه با طول کلی دو هزار و ۸۳۰ متر هستند و عملیات بتن‌ریزی آن نیز ۳۸۲ هزار مترمکعب است.

مجیدی با اشاره به حجم عملیات خاکی پروژه اظهار کرد: عملیات خاکی پروژه شامل ۱۲.۴۱ میلیون مترمکعب خاک‌برداری و ۹.۸ میلیون مترمکعب خاک‌ریزی در حال اجرا است.

وی افزود: پیشرفت این پروژه در بخش زیرسازی ۵۶ درصد است.

معاون عمرانی استانداری لرستان تأکید کرد: با توجه به وجود احجام قابل‌توجه تونل و پل در پروژه و قرارگیری پروژه در منطقه کوهستانی، عملیات اجرایی این طرح از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است.

مجیدی، گفت: همکاری در رفع معارضین ملکی و صدور مجوزهای فرادست در حوزه تملک از موارد مورد درخواست عوامل پروژه است.

کد خبر 6553410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha