۲۱ مرداد ۱۴۰۴، ۱۹:۳۰

آغاز عملیات نوسازی واحدهای آسیب دیده جنگ ۱۲ روزه در منطقه ۴ تهران

آغاز عملیات نوسازی واحدهای آسیب دیده جنگ ۱۲ روزه در منطقه ۴ تهران

شهردار منطقه ۴ تهران از آغاز عملیات نوسازی واحدهای آسیب دیده جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در این منطقه خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد موسوی، شهردار منطقه ۴ تهران، درباره آغاز عملیات نوسازی واحدهای آسیب دیده جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اعلام کرد: برای دو پلاک دستور نقشه صادر کردیم و مجوز شروع عملیات ساختمانی را در منطقه ۴ صادر کرده‌ایم. در مجموع، در این منطقه ۳۵ پلاک وجود دارد که کاملاً باید تخریب و نوسازی شوند.

وی افزود: بخشی از این پلاک‌ها به طور کامل تخریب شده و بخشی دیگر نیازمند تعمیرات بوده‌اند که مالکین خود تمایل به تخریب آنها داشته‌اند.

موسوی گفت: در مجموع، ۳۵ پلاک در این دسته قرار می‌گیرند که از این تعداد، تا امروز ۲۲ پلاک تعیین تکلیف شده‌اند. برای این ۲۲ پلاک، دستور تخریب و شروع عملیات ساختمانی صادر شده و مالکین می‌توانند عملیات ساخت را آغاز کنند.

کد خبر 6558853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha