۱ شهریور ۱۴۰۴، ۲۱:۵۷

۲۱۰ میلیارد تومان طرح کشاورزی طی هفته دولت در لرستان افتتاح می‌شود

۲۱۰ میلیارد تومان طرح کشاورزی طی هفته دولت در لرستان افتتاح می‌شود

خرم‌آباد - رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: ۲۱۰ میلیارد تومان طرح کشاورزی طی هفته دولت در این استان افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نامدار صیادی در سخنانی با اشاره به اهمیت هفته دولت در معرفی دستاوردهای بخش کشاورزی، اظهار کرد: بخش کشاورزی نقش کلیدی در اقتصاد و اشتغال استان ایفا می‌کند و آنچه در هفته دولت افتتاح می‌شود، تنها بخشی از فعالیت‌های این مجموعه است.

وی با بیان اینکه در هفته دولت ۳۳ طرح کشاورزی با اعتباری بیش از ۲۱۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: این طرح‌ها ۱۰۹ شغل مستقیم و ۲۶۸ شغل غیرمستقیم ایجاد کرده و معیشت ۱۴۳۰ خانوار را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به اجرای پروژه‌های مختلف در زیربخش‌های مختلف کشاورزی اشاره کرد و گفت: به‌عنوان‌مثال در حوزه آب‌وخاک پروژه‌هایی شامل بهسازی کانال‌های آب‌رسانی، نوسازی بندهای انحرافی، احیای شبکه‌های آبیاری و توسعه سامانه‌های نوین آبیاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

کد مطلب 6568720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha