۶ شهریور ۱۴۰۴، ۸:۴۹

خودروسازان درگیر زیان انباشته ۲۸۰ همتی و سوبسید ۶۲۰ همتی

خودروسازان درگیر زیان انباشته ۲۸۰ همتی و سوبسید ۶۲۰ همتی

دبیر انجمن قطعه سازان گفت: تا پایان سال ۱۴۰۳، زیان انباشته ایران خودرو و سایپا در حدود ۲۸۰ همت بوده؛ همچنین حدود ۶۲۰ همت سوبسید در بازار آزاد خودرو توزیع شده است.

آرش محبی‌نژاد، دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودروی کشور، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بر اساس صورت‌های مالی حسابرسی‌شده تا پایان سال ۱۴۰۳، مجموع زیان انباشته شرکت‌های ایران خودرو و سایپا کمتر از ۲۸۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

وی تصریح کرد: در این میان، حدود ۶۲۰ هزار میلیارد تومان «سوبسید سیاه» بین دلالان و واسطه‌هایی که خودروها را از کارخانه دریافت کرده و در بازار آزاد فروخته‌اند، توزیع شده است.

محبی‌نژاد گفت: این مبلغ شکاف بازار را میان این گروه‌ها تقسیم کرده است که ما آن را به عنوان سوبسید سیاه معرفی می‌کنیم.

کد خبر 6572419

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ب م IR ۱۶:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      0 0
      دنا پلاس به قیمت تويوتا به مردم فروخته میشه بازهم زیان اشکال کار کجاست قمیت تمام شده در ایران خیلی بالاست اشکال مدیریت هست