۲۳ شهریور ۱۴۰۴، ۱۶:۴۸

پیگیری اختصاص اعتبار ۳ میلیاردی برای آسفالت گیوی- فاراب

پیگیری اختصاص اعتبار ۳ میلیاردی برای آسفالت گیوی- فاراب

اردبیل - نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس قول پیگیری برای تخصیص اعتبار ۳ میلیارد تومان و حل مسائل عمرانی آسفالت گیوی-فاراب را داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید کنعانی در نشست با شهردار گیوی اظهار کرد: از کمک به شهرداری گیوی در حوزه‌های مختلف جهت کمک به شهروندان و رضایت آنان از هیچ کوششی دریغ نخواهم کرد و در کنار این مجموعه پیگیر امور در استان و کشور خواهم بود.

وی افزود: با هماهنگی به عمل آمده با مدیر کل راهداری استان آسفالت مسیر زیرسازی شده توسط شهرداری از میدان سلام به طرف فاراب آسفالت ریزی خواهد شد و سه میلیارد تومان بودجه از محل اعتبارات در اختیار استاندار محترم محقق خواهد شد.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس از پیگیری اختصاص یک دستگاه بیل مکانیکی و قیر رایگان با توجه به مصوبه حضور معاون امور شهرداری‌های وزارت کشور در کوثر خبر داد و گفت: تأمین اعتبار جهت حل مشکل بحران رانش ایجاد شده در اطراف ساختمان‌های مردم و آموزش و پرورش و نیروی انتظامی از مدیریت بحران کشور پیگیری می‌گردد.

کنعاین به تداوم فعالیت پروژه گیوی به فاراب اشاره کرد و گفت: پروژه فاضلاب شهر به میزان دو کیلومتر عملیاتی می‌شود و همچنین مقرر شد تغییرات لازم با طراحی جدید در میدان امام منطقه یک و میدان امام حسین منطقه دو انجام شود.

گفتنی اس تداوم تکمیل بازار طاقی شهر توسط شهرداری و آسفالت معابر شهر در دو منطقه از جماه مسائل دیگری بود که در این نشست به ان تاکید شد.

کد خبر 6589315

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha