صادق ورمزیار با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مسابقه استقلال - پرسپولیس یک بازی جاندار و فیزیکی بود که طی آن صحنه های زیبا از سوی بازیکنان دو تیم خلق شد. با توجه به اختلاف اندک امتیازات تیم های صدرنشین هر دو تیم استقلال و پرسپولیس به 3 امتیاز این بازی نیاز داشتند که به همین خاطر از ابتدای مسابقه روی به بازی تهاجمی بدون ترس آوردند.
وی با اشاره به گل زودهنگام تیم فوتبال استقلال تهران افزود: پس از به ثمر رسیدن این گل تیم ما ناخواسته روی به دفاع آورد. استقلال تیم جوان است که بصورت ناخواسته پس از گل حالت دفاعی به خود گرفت. شاید اگر در این بین بازیکنان ما تا اندازه ای دقت عمل به خرج می دانند نه تنها گلی دریافت نمی کردیم بلکه با اختلاف موفق به شکست پرسپولیس می شدیم.
مربی تیم فوتبال استقلال تهران با تاکید بر اینکه کادر فنی این تیم از عملکرد بازیکنان در بازی مقابل پرسپولیس رضایت خاطر داشته است، افزود: تیم استقلال در بازی مقابل پرسپولیس عملکردی قابل قبول داشت که در صورت تداوم آن در بازیهای می توانیم به خواسته های خود در لیگ برتر و جام حذفی دست یابیم.
ورمزیار افت بدنی را مهمترین مشکل تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار مقابل استقلال برشمرد و افزود: پرسپولیس تیم آماده ای نشان داد. این تیم در نیمه دوم از نظر بدنی افت کرد و میدان را به استقلال سپرد. اخراج بازیکن این تیم در دقیقه 81 و موقعیت مناسبی که برای تیم استقلال به وجود آمد نشان دهنده تفاوت شرایط بدنی دو تیم بود.
وی درخاتمه پیرامون اعتراض برخی از بازیکنان نیمکت نشین استقلال گفت: آقای کریمی در ابتدای حضور خود در تیم استقلال تاکید کرد که به تمامی بازیکنان فرصت بازی خواهد رسید. این بسته به تلاش آنهاست که بتوانند خود را به ترکیب اصلی نزدیک کنند و بتوانند استمرار و تداوم باشند.
نظر شما