۲۰ فروردین ۱۳۸۷، ۹:۴۲

آخرین هفته لیگ برتر کاناپولوی بانوان در انزلی برگزار می شود

آخرین هفته از دومین دوره لیگ برتر کاناپولوی بانوان کشور برای شناخت تیم های سوم تا هشتم جدول، جمعه هفته جاری در بندرانزلی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، با پایان یافتن رقابتهای هفته شانزدهم لیگ برتر کاناپولوی بانوان کشور کمیته کاناپولوی فدراسیون قایقرانی تیم شهرداری اصفهان با 13 بازی و کسب 39 امتیاز قهرمان زودهنگام این دیدارها معرفی کرد.

براساس اعلام این کمیته تیم تالارهای پذیرایی نیز با برگزاری تمامی 13 مسابقه خود در نیم فصل دوم لیگ موفق به کسب 34 امتیاز و مقام نائب قهرمان لیگ شد. تیم ملوان نیز با 26 امتیاز و انجام 11 بازی مکان سوم را دارد اما برای مسجل شدن مقام سومی باید دو بازی دیگر را پشت سربگذارد.

بدین ترتیب هفته هفدهم و پایانی این رقابتها روز جمعه 23 فروردین ماه با برگزاری 5 دیدار و تنها برای شناخت تیم های سوم تا هشتم لیگ برتر سال 86 در بندرانزلی پیگیری می شود.

برنامه بازیهای هفته هفدهم بدین شرح است :
ملوان نیروی دریایی انزلی- حافظیه شیراز
کیش پارس مارین رامسر- خراسان رضوی
ملوان نیروی دریایی انزلی- هیئت قایقرانی کرمانشاه
حافظیه شیراز- خراسان رضوی
هیات قایقرانی کرمانشاه- حافظیه شیراز

کد خبر 660756

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha