سید محمدرضا میرتاج الدینی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، تاکید کرد: نزدیک به یک سوم نمایندگان در مرحله دوم انتخابات مشخص می شوند وطبیعی است که تصمیم این افراد نیز درترکیب هئیت رئیسه تاثیر گذار خواهد بود. بنابراین هر نوع تصمیم گیری باید به تکمیل تعداد نمایندگان و تشکیل مجلس موکول شود.
وی بحث طرح موضوع تعیین ترکیب هیئت رئیسه مجلس هشتم در این جلسات را زودهنگام خواند و افزود: بعید می دانم این موضوع پیش از انتخابات دور دوم در جلسات اصولگرایان مطرح شود زیرا در گذشته نیز این امر مرسوم نبوده است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: جریان اصولگرا در آغاز مجلس هفتم با برگزاری همایشی منتخبان خود را دعوت و در مورد مسائل گوناگون برنامه ریزی کرد و نسبت به ارکان مدیریتی مجلس تصمیم گیری کرد، بنابراین بهتر است در مجلس هشتم نیز همین اتفاق بیفتد.
نظر شما