۱۰ آبان ۱۴۰۴، ۱۱:۰۶

ضعف زیرساخت‌های ارتباطی، چالش جدی صنایع در آذربایجان شرقی است

ضعف زیرساخت‌های ارتباطی، چالش جدی صنایع در آذربایجان شرقی است

تبریز- نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش حیاتی اینترنت در رونق تولید و سرمایه‌گذاری، ضعف زیرساخت‌های ارتباطی را چالشی جدی برای صنایع و فعالان اقتصادی استان عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود طاهری صبح شنبه در جلسه شورای اداری آذربایجان‌شرقی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های ارتباطی استان تأکید کرد و گفت: استان آذربایجان‌شرقی به‌عنوان یکی از قطب‌های صنعتی کشور، از ضعف و ناپایداری اینترنت آسیب جدی می‌بیند.

وی افزود: امروز ارتباطات و فناوری اطلاعات تنها وسیله‌ای برای رفاه یا تفریح نیست، بلکه زیرساختی حیاتی در تمامی عرصه‌ها از جمله اقتصاد، آموزش و فرهنگ به‌شمار می‌آید. وقتی صنایع ما با تنش‌های آبی، برق و گاز روبه‌رو هستند، قطع یا ضعف اینترنت نیز مزید بر مشکلات تولید و کسب‌وکار می‌شود.

نماینده شبستر با اشاره به وضعیت واحدهای صنعتی حوزه انتخابیه خود گفت: شهرستان شبستر دومین شهر صنعتی و دانشگاهی استان است و حدود ۷۰۰ واحد تولیدی و تبدیلی در آن فعال است. بیشتر این واحدها از ضعف اینترنت و اختلال در شبکه ارتباطی آسیب می‌بینند، چراکه بسیاری از فرایندهای خرید، فروش و ثبت سفارش آن‌ها به اینترنت وابسته است.

طاهری با قدردانی از حضور وزیر ارتباطات در استان اظهار امیدواری کرد که بازدیدهای میدانی و بررسی‌های کارشناسی وزارت ارتباطات منجر به بهبود کیفیت شبکه در آذربایجان‌شرقی شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت مجمع نمایندگان استان در مجلس گفت: مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی متشکل از ۱۷ نماینده، یک ظرفیت ارزشمند سیاسی و ملی است که تاکنون به‌طور کامل از آن بهره‌برداری نشده است. امیدواریم دستگاه‌های اجرایی با همکاری نزدیک‌تر و جلسات هم‌افزایی با نمایندگان، نقشه راهی مشخص برای پیگیری مطالبات مردم تدوین کنند تا با تعامل مؤثر با وزارتخانه‌ها بتوانیم در سطح ملی اثرگذار باشیم.

کد خبر 6640932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha