فعاليت كلاهبرداران با درج آگهي هاي تبليغاتي در جرايد براي فروش اقساطي زمين ، خودرو و مسكن رونق گرفته است .

به گزارش خبرگزاري مهر ، بانك مركزي دراطلاعيه اي نسبت به فعاليت عده اي از كلاهبرداران كه مبادرت به درج آگهي تبليغاتي در جرايد  براي فروش اقساطي خودرو ، مسكن وساير لوازم مي كنند هشدار داد .
براساس اين گزارش ، اين افراد در قالب انواع موسسات و شركتها تحت عناوين فروش اقساطي زمين ، مسكن ، خودرو و ساير لوازم ، مبادرت به درج آگهي تبليغاتي در جرايد و دريافت وجوه نقد از مردم به عنوان سرمايه گذاري پايه ، سپرده قرض الحسنه و پيش پرداخت كرده و اعلام مي كنند كه در دروه هاي تعيين شده از طريق قرعه كشي و يا ساير شرايط ،  تسهيلاتي را براي خريد اقساطي كالا دراختيار متقاضيان قرار مي دهند .
اين گزارش مي افزايد : از آنجا كه برخي از اين شركتها با سونيت و به قصد سوء استفاده از اموال مردم و برخي ديگر با مقاصد ناشناخته و نيز به علت عدم كفايت منابع اوليه و نداشتن تخصص و تجربه در اين زمينه ، سعي برتامين منابع اوليه خود از محل سپرده هاي مردم دارند ، به طرق مختلف مراجعه كنندگتن را تشويق به افزايش سرمايه گذاران براي تسريع در دريافت تسهيلات مي كنند .
بانك مركزي در هشدار خود به فعاليت اين موسسات بدون اخذ مجوز اشاره كرد و افزود : با توجه به اينكه موسسات مورد اشاره بدون اخذ مجوزاز مراجع قانوني تشكيل شده و تحت نظارت هيچ مرجع و نهادي نيستند فعاليت اين قبيل شركتها در موارد متعددي منجربه كلاهبرداري و وارد آمدن زيانهايي به مردم و موجب بروز پيامدهاي نامطلوب اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي شده است .

کد خبر 66558

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha