انفجار و درگیری در سوریه؛ آب شهر رقه قطع شد

انفجار و درگیری در سوریه؛ آب شهر رقه قطع شد

جدیدترین تحولات میدانی از تشدید درگیری‌های خشونت بار میان نیروهای قسد و عناصر وابسته به جولانی در سوریه حکایت دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری سانای سوریه گزارش داد که آب شهر رقه بعد از منفجر شدن خطوط اصلی انتقال توسط نیروهای قسد به صورت کامل قطع شده است.

همچنین منابع وابسته به رژیم جولانی گزارش دادند که نیروهای قسد پل الرشید در شهر رقه را منفجر کردند و همین اقدام باعث تخریب خطوط انتقال آب شده است.

رویترز نیز به نقل از منابع امنیتی گزارش داد که نیروهای وابسته به جولانی کنترل میدان نفتی العمر (بزرگترین میدان نفتی سوریه) و میدان گازی کنیکو را در شرق کشور به دست گرفته اند.

همچنین صدای وقوع انفجارها و حملات مسلحانه در منطقه شمالی حومه دیرالزور به گوش رسیده است.

از صبح روز گذشته قرار بود توافق میان رژیم جولانی و نیروهای قسد مبنی بر خروج این نیروها از مناطق درگیر در غرب فرات و شرق حلب اجرا شود اما اوضاع خیلی زود متشنج و تبدیل به درگیری های خشونت بار شد.

در حالی که رژیم جولانی، نیروهای قسد را به اعدام اسرا و زندانیان در شهر الطبقه واقع در حومه رقه قبل از خروج از منطقه می کنند نیروهای قسد نیز اعلام کرده اند که عناصر وابسته به جولانی مرتکب جنایت در زندان الکنیسه در شهر الطبقه شده اند.

کد خبر 6723754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ایران ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
      11 7
      جولانی تروریست همان داعش هست که فقط کت و شلوار پوشیده..این حکومت داعشی اگه قدرتش تثبیت کنه برای کل منطقه خطرآفرین خواهد شد.
    • مازیار ۱۱:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
      5 9
      آخر و عاقبت اعتماد به غرب و رسانه غربی. ایرانی های مخالف جمهوری اسلامی عبرت بگیرن از این درس
    • ۱۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
      2 1
      درگیری کفتارها و خوشحالی اسراییل