علی محمد فصیحی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در بناهای تاریخی اصفهان در پی آشوبهای اخیر آسیب جدی گزارش نشد، اظهار کرد: یگان حفاظت میراث فرهنگی استان به صورت شبانه روزی و به صورت گشت ویژه در بناها مراقبت می کردند که در بناها آسیبی ایجاد نشود و به غیر از مسجدسید که درب آن آسیب جزئی دیده بود، آسیب دیگری در بناهای تاریخی نداشتیم.
وی با اشاره به اینکه در اغتشاشات اخیر درب بقعه تاریخی ابومسعود نیز آسیب دیده است، افزود: به جز وسایلی که در این مکان تاریخی آسیب دیده، کاشیها و داخل این مجموعه بسیار دود زده شده است.
سخنگوی میراث فرهنگی استان اصفهان با بیان اینکه بقعه ابومسعود بنای وقفی است و متولی نگهداری آن اوقاف است، گفت: قدمت این بقعه به بیش از ۵۰۰ سال میرسد.

به گزارش مهر، بقعه تاریخی شیخ ابومسعود در خیابان جامی شهر اصفهان واقع شده است؛ آشوبگران کاشیهای این بقعه که مزین به احادیث پیامبر بودند، آتش زدند و اکنون آثار دودزدگی روی این کاشیهای ۵۰۰ ساله نمایان است.


نظر شما