۵ بهمن ۱۴۰۴، ۱۵:۵۲

سایه آلاینده‌های جوی از فردا بر روی استان یزد می‌افتد

سایه آلاینده‌های جوی از فردا بر روی استان یزد می‌افتد

یزد_ کارشناس هواشناسی استان یزد گفت: از دوشنبه تا چهارشنبه در مناطق صنعتی و پرتردد شهری افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.

احسان‌الله دهقانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به صدور هشدار نارنجی، گفت: تا پیش از ظهر فردا با فعالیت موج جوی بر روی استان، وزش باد به نسبت شدید گاهی تندباد با احتمال گردوخاک همچنین بارش باران و برف با احتمال رعدوبرق، کاهش محسوس دما و پدیده مه پیش‌بینی می‌شود.

دهقانی ادامه داد: دوشنبه تا چهارشنبه جو به نسبت پایدار و مناطق صنعتی و پرتردد شهری مستعد انباشت آلاینده‌های جوی هستند.

وی گفت: از پیش از ظهر پنجشنبه تا اوایل وقت جمعه مجددا با فعالیت موج جوی بر روی استان، وزش باد به نسبت شدید و در برخی نقاط بارش باران و برف همراه با پدیده مه مورد انتظار است.

دهقانی افزود: برای امروز یکشنبه، شاهد بارش برف و باران و وزش باد شدید در مناطق مختلف استان هستیم و احتمال رعدوبرق، کاهش محسوس دما و پدیده مه هستیم.

وی تشریح کرد: بارش‌ها از صبح در مناطق جنوبی استان آغاز شده و حوالی ظهر به ارتفاعات استان رسیده است. عمده بارش‌ها در ارتفاعات شیرکوه در ساعات صبح بوده و موج بارشی از ساعت دو آغاز شده و تا شب ادامه خواهد داشت.

کارشناس هواشناسی استان یزد گفت: شهرستان های یزد، تفت، مهریز و میبد و اردکان عمدتاً شاهد بارش باران هستند، در حالی که مناطق کوهستانی بارش برف را تجربه می‌کنند.

وی گفت: امشب دمای شهر یزد به صفر درجه سانتی‌گراد خواهد رسید و در مناطقی که بارش برف داشته‌اند، دما زیر صفر درجه سانتی‌گراد ثبت می‌شود. دمای شبانه فردا،دوشنبه شب از امشب سردتر خواهد بود و در برخی نقاط به ۴ تا ۵ درجه زیر صفر خواهد رسید.

دهقانی ادامه داد: از روز دوشنبه تا چهارشنبه، به دلیل وزش باد و شرایط جوی، در مناطق صنعتی و پرتردد شهری افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: دمای روزانه فردا دوشنبه افزایشی خواهد بود و در روزهای آینده دما به ۱۷ و ۱۸ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.‌ البته موج جدیدی از ناپایداری‌ها از روز پنجشنبه وارد استان شده و دما در آخر هفته مجدداً کاهشی خواهد شد.

کد خبر 6730903

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha