۵ بهمن ۱۴۰۴، ۱۵:۱۷

خسارت ناشی از آبگرفتگی در خوزستان برای مردم جبران می‌شود

خسارت ناشی از آبگرفتگی در خوزستان برای مردم جبران می‌شود

اهواز - استاندار خوزستان ضمن عذرخواهی از شهروندان که در جریان آبگرفتگی دچار زحمت شدند و آب وارد منازل آنها شده است، عنوان کرد: تلاش می شود خسارت وارد شده به مردم جبران شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی‌زاده ظهر امروز یکشنبه در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران خوزستان بیان کرد: بارندگی با حجم قابل توجهی طی چند ساعت را شاهد بودیم؛ امروز از چند نقطه مانند کوی علوی بازدید داشتیم که در برخی مناطق آب وارد منازل شده بود و نیاز به کار مضاعف دارند.

استاندار خوزستان تاکید کرد: بخش قابل توجهی از آب جمع شده حتما باید تا شب تخلیه شود.

وی گفت: تمام شرکت ها بدون استثناء باید با همه امکانات و تجهیزات پای کار بیایند تا شرایط به سرعت تغییر و به حالت عادی برگردد.

استاندار خوزستان با بیان اینکه امکانات شهرداری و آبفا محدود است، تصریح کرد: سهم شرکت های معین نیز مشخص شده است که ضمن انجام ماموریت های کاری خود در این شرایط بحرانی باید اقدامات و همکاری لازم را داشته باشند.

موالی زاده ادامه داد: باید آمادگی داشته باشیم و این چند ساعت بسیار مهم است، نهایت تا هشت ساعت باید مشکل برطرف شود و اگر همه شرکت ها پای کار بیایند محقق می شود در غیر اینصورت زمان بر خواهد بود.

وی با اشاره به بارندگی های روز پنجشنبه اظهار کرد: میزان بارش ها مطابق پیش بینی های هواشناسی بود لذا در این بازه زمانی اگر تعمیر، اورهال و اصلاح وضعیت فنی و تاسیساتی نیاز است تلاش صورت گیرد با کار شبانه روزی برطرف شود.

استاندار خوزستان با بیان اینکه میزان آبگرفتگی در برخی مناطق زیاد است، افزود: همه در حال تلاش هستند تا شرایط به حالت عادی برگردد.

موالی زاده گفت: شهر اهواز مسطح است؛ اکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار مترمکعب آب وارد شبکه شده است بنابراین باید شبکه فاضلاب و دفع آب های سطحی همزمان کار شود. همچنین باید با تجهیزاتی مانند پمپ دفع آب های سطحی به کار گرفته شود.

وی با تاکید بر رعایت شهرسازی از سال های گذشته در خصوص دفع آب های سطحی اظهار کرد: در مناطقی همچون نیوساید مشکلی نداریم و این موضوع به دلیل این است که در شهرسازی این محلات از قبل مسیر هدایت آب های سطحی ایجاد شده بود.

استاندار خوزستان افزود: در برخی شهرستان ها از جمله کارون، خرمشهر، بندر امام و هندیجان مشکلاتی داشتیم که با فرمانداران در ارتباط و در حال تلاش هستیم مشکلات سریع تر برطرف و آب تخلیه شود.

موالی زاده ضمن عذرخواهی از شهروندان که دچار زحمت شدند و آب وارد منازل آنها شده است، عنوان کرد: تلاش می شود خسارت وارد شده به مردم جبران شود.

کد خبر 6731106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha