۶ بهمن ۱۴۰۴، ۱۰:۵۹

تداوم جشنواره تجسمی فجر گلستان با محور بحران آب

تداوم جشنواره تجسمی فجر گلستان با محور بحران آب

گرگان-رئیس کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر گلستان گفت: جشنواره هنرهای تجسمی فجر با توجه به اهمیت بحران آب، در این استان محدود به دهه فجر نبوده و در طول سال ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، الهه‌ غیناقی، صبح دوشنبه در قرارگاه خبری دهه فجر با تبریک اعیاد شعبانیه و تقارن آن با ایام‌الله دهه فجر، اظهار کرد: جشنواره هنرهای تجسمی فجر امسال به ابتکار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و متناسب با شرایط کشور به موضوع مهم و راهبردی بحران آب اختصاص یافته است؛ موضوعی که به دلیل اهمیت آن، در استان گلستان صرفاً به ایام دهه فجر محدود نخواهد شد و در فصل‌های مختلف سال ادامه می‌یابد.

وی با تأکید بر نگاه عدالت‌محور دولت و توجه به مناطق محروم و دوردست افزود: در برنامه‌ریزی‌های دهه فجر، همه شهرستان‌های استان دیده شده‌اند و در همین راستا، رخدادهای ویژه‌ای برای جامعه عشایری گلستان طراحی شده است.

غیناقی از برگزاری جشنواره عکس کوچ با محوریت زندگی عشایر خبر داد و گفت: این جشنواره با هماهنگی ستاد عالی فرهنگ کشور و با مشارکت عکاسان بومی گلستان برگزار می‌شود و آثار منتخب پس از داوری، در قالب نمایشگاه در شهرهای مختلف استان به نمایش درمی‌آید تا فرهنگ غنی، همبستگی اجتماعی و ظرفیت‌های هنری جامعه عشایری معرفی شود.

رئیس کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر گلستان همچنین به برگزاری «شب‌های فجر قرآنی» اشاره کرد و افزود: این برنامه‌ها با هدف ترویج مفاهیم دینی و قرآنی، امسال ویژه عشایر استان و به‌طور خاص در شهرستان مراوه‌تپه برگزار می‌شود.

وی از اجرای محفل شعر با حضور شاعران استان و در محضر نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان، آیت‌الله نورمفیدی خبر داد و گفت: زمان برگزاری این برنامه به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

غیناقی با اشاره به رویکرد عدالت‌محور برنامه‌های کمیته کودک و نوجوان اظهار کرد: برای دسترسی برابر کودکان و نوجوانان به خدمات فرهنگی و آموزشی، طرح «پیک امید» در شهرستان‌های مختلف استان اجرا می‌شود که بر این اساس، ۱۴ بهمن در گرگان، ۱۸ و ۱۹ بهمن در مینودشت این برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

وی افزود: در همین راستا، یک خودروی سیار فرهنگی و علمی خریداری شده تا بتوانیم خدمات آموزشی، علمی و فرهنگی را به صورت میدانی و در مناطق محروم ارائه دهیم. این خودرو در قالب «پیک امید» به‌عنوان مرکز سیار فعالیت خواهد کرد.

رئیس کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر گلستان از برنامه‌ریزی برای دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، به‌ویژه شهدایی که همزمان با ایام دهه فجر سالروز تولد دارند، خبر داد و گفت: این برنامه با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرا می‌شود.

غیناقی از برگزاری سومین مهرواره رضوان در شهرستان رامیان خبر داد و افزود: جشن پیروزی انقلاب اسلامی نیز با مشارکت آموزش‌وپرورش و اداره محیط زیست برنامه‌ریزی شده است.

وی با اشاره به راه‌اندازی دبیرخانه رویداد «پرچم من، پرچم افتخار، پرچم ایران» اظهار کرد: در این رویداد، آثار ادبی، هنری و فرهنگی کودکان و نوجوانان جمع‌آوری می‌شود و اختتامیه آن همراه با نمایشگاه آثار و اهدای جوایز، ۳۰ بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.

رئیس کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر گلستان از اجرای کارگاه‌های خاطره‌گویی با حضور جانبازان دفاع مقدس خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با هماهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و بنیاد شهید در تمامی مراکز کانون پرورش فکری اجرا می‌شود.

غیناقی همچنین به برگزاری نمایشگاه‌های معرفی شخصیت‌ها و وقایع تاریخی انقلاب اسلامی، جشنواره رسانه کودک و نوجوان و نشست‌های هم‌اندیشی با اصحاب رسانه و فعالان حوزه کودک اشاره کرد و افزود: استفاده از ظرفیت نوجوانان، مربیان متخصص و فعالان فرهنگی از اولویت‌های ما در اجرای برنامه‌هاست.

وی با بیان اینکه در سطح استان ۲۰ مرکز ثابت، ۴۵ مربی و ۷۸ نیروی فعال داریم، اظهار کرد: تلاش کرده‌ایم با وجود محدودیت امکانات، از ظرفیت سایر دستگاه‌ها، مربیان متخصص و حتی انتشارات کانون برای اشتغال‌زایی فرهنگی و ترویج کتاب‌خوانی در مناطق محروم استفاده کنیم.

رئیس کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر گلستان داز تدوین برنامه عملیاتی پنج‌ساله خبر داد و گفت: با ایجاد تفاهم‌نامه‌های سه‌جانبه میان استانداری، سازمان برنامه و بودجه و دستگاه‌های اجرایی، به دنبال استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها برای ارتقای خدمات فرهنگی، آموزشی و تربیتی ویژه کودکان و نوجوانان هستیم.

کد خبر 6731827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha